پاورپوینت روستای امند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت روستای امند دارای ۱۸۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت روستای امند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت روستای امند

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت روستای امند

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت روستای امند :

اسلاید ۱ :

 شناخت و بررسی روستای امند

قدمت و تاریخچه روستا

این روستا طبقه گفته اهالی قدمتی حدود ۸۰-۹۰ ساله دارد که اطلاعات چندانی در رابطه با چگونگی شکل گیری روستا در دست نمی باشد.  

اما طبق آثار باقیمانده از شکست لایه های زمین و گسلهای باقیمانده در اطراف روستا چنین به نظر می رسد که این روستا طی سالهای متمادی بر اثر باز شدن لایه های زمینی در بین دو کوهپایه توانسته در دره کم عمقی شکل بگیرد که البته فقط یک نظر بدون سند است.

اسلاید ۲ :

وضعیت جغرافیایی  روستای امند:

موقعیت طبیعی جغرافیایی:

روستای امند همانند دیگر آبادیهای شهرستان در منطقه

میانی شهرستان و واقع در مابین دو اقلیم خشک و هر دو اقلیم در ارتفاعات نیمه است . این روستا در دره کوه اوزون یل از قلل رشته کوهستان میشو که با جمعیتی شرقی – غربی از نزدیکی سلماس شروع شده و در ۲۰ کیلومتری تبریز در امند پایان می پذیرد.

اسلاید ۳ :

موقعیت نسبی روستا:

این روستا در شمال شهر تبریز در شهرستان شبستر واقع شده است . روستای امند که در جنوب غربی بخش صوفیان  و در دهستان رودقات قرار گرفته از شمال با دو روستای مزرعه ، زین آباد و از شرق با سه روستای هرزنق و پردول و زبرلو و از غرب با روستای تازه کند و از جنوب با روستای زبولو همجوار است.

تنها رودخانه جاری در این حوزه، رودخانه مزرعه ای است که یک رودخانه فصلی بوده و از شمال شرقی به این روستا جاری میشود

اسلاید ۴ :

اقلیم روستای امند:

این روستا همانطور که گفته شد در اقلیم خشک و سرد  واقع شده است و جزء مناط سردسیر محسوب میشود که دارای زمستانهای سرد و طولانی و بهار پاییز نسبتاً سرد و تابستان معتدل میباشد.

در این روستا حدود ۶ ماه از سال یخبندان است و میزان متوسط بارندگی در حدو ۸/۳۱۴ میلی متر است.

متوسط درجه حرارت سالیان در روستای امند ۱۲ درجه سانتیگراد است . که حداقل و حداکثر آن ۵/۴۱ و ۴/۲۵ درجه سانتیگراد است.

رطوبت نسبی شهرستان حداکثر % ۸۰ ماههای زمستان و حداقل % ۲۵ در ماههای تابستان است. این روستا درمسیر وزش بادهای سرد و مرطوب شرقی که اصطلاحاً مه یلی نامیده میشود و همچنین بادهای غربی که بادهای گرم و مرطوب و نسبتاً ملایم است و آنر آق پلی گویند قرار دارد.

اسلاید ۵ :

ارتفاعات روستا

رشته کوه میشو که با جهتی شرقی غربی از نزدیکی سلماس شروع شده و در ۲۰ کیلومتری تبریز در امند پایین می پذیرد. این رشته کوه مهمترین کوه شهرستان شبستر است قلل عمده این رشته کوه عبارتند از کوسه بابا و اوزون یل که اکثر آبادیهای حومه شهرستان در دوره های سرسبز و خرم این کوهها قرار دارند.

منابع آبی روستا

رودخانه مزرعه که از شمال شرقی روستا واردروستا میشود به عنوان رودخانه فصلی درروتا مطرح است اما چون در بیشتر فصول سال بی آب است به عنوان منبع آب اصلی مطرح نیست دو رشته قنات منبع آبی روستا هستند که در حال حاضر رشته قنات اصلی مورد استفاده قرار میگرد.

اسلاید ۶ :

میزان خاک و باروری

این منطقه کلاً فاقد جنگل میباشدومیزان باروری خاک به دلیل کمبود آب کم است.

مصالح بوم آوردی

این منطقه به دلیل عدم وجود جنگل یا معدن در نزدیکی فاقد مصالح بوم آورد است و عمدتاً ازمصالح بنایی استفاده میشود.

محیط انسانی و اجتماعی

بررسی ویژگیهای جمعیتی

روستای امند پرجمعیت ترین روستای منطقه رود قات بوده است جمعیت روستا طبق آمار سال ۸۱ ، ۲۵۶۳ که در قالب ۴۳۹ خانواده میباشد بعد خانوار در این آمارگیری ۸۲/۵ نفر بوده است.

اسلاید ۷ :

 ساختار سنی و جنسی جمعیت:

از مجموع ۲۵۶۳ نفر جمعیت روستا ۶/۵۳ درصد آن در گروه سنی ۱۹-۰ ساله، ۶۳/۴۱ درصد آن در گروه سنی ۶۴-۲۰ و ۷۶/۴ درصد آن در گروه سنی سالخوردگان قرار دارند.

نسبت جنسی در این روستا ۳/۱۰۱ مرد درمقابل ۱۰۰ زن میباشد.

 وضع سواد:

از مجموع ۲۴۵۱ نفر جمعیت ۶ ساله روستا ۱۷۳۸ نفر با سواد هستند که حدود % ۷۸ کل روستا را شامل میشود.

 موالید و مرگ و میر :

مرگ و میر و موالید دو پدیده طبیعی است که بر رشد جمعیت تاثیر گذارد برابر آمار موجود در خانه بهداشت روستا میزان مولید در سال ۱۳۸۰ ، ۴۷/۲۲ در هزار و میزان مرگ و میر ۷۳/۴ در هزار بوده است.

اسلاید ۸ :

مهاجرت :

روند مهاجرت در روستای امند در فاصله بین سالهای ۶۵-۷۱ کاهش پیدا نموده و نرخ رشد جمعیت آن از ۷/۲ درصد تا ۳۶ /۳ درصد رسیده است . در این سالها ضمن آنکه هیچ خانواده ای روستا را به مقصد شهرهای دیگر ترک ننموده اند بلکه دو خانواری ه در سالهای قبل روستا را به مقصد تهران ترک نموده بودند به روستا برگشته اند.

اما رد طی ۱۰ سال گذشته این آمار تغییر کرده و میزان مهاجرت به طرز چشمگیری افزایش یافته است به طوری که در سال ۸۲، ۹۵ نفر مهاجرت دهی داشته.

فعالیتهای خانه بهداشت روستا:

این روستا داری مرکز بهداشت میباشد که فعالیتهای آن در برگیرنده روستاهای اطراف نیز میباشد تنظیم خانواده اصیلترین فعالیت خانه های بهداشت است.

اسلاید ۹ :

بررسی ویژگیهای اقتصادی روستایی امند:

تعداد کل جمعیت فعال از نظر اقتصادی در این روستا حدود ۵/۳۷ درصد جمعیت را به خود اختصاص داده است که در این میان جمعیت فعال غیر اقتصادی حدود ۶۲ درصد را شامل میشود.

در روستای امند از کل جمعیت فعال روستا ۵/۹۷% شاغل میباشند که در این میان ۵/۲ درصد از جمعیت فعال بیکار هستند که از بین آنها ۰۷/۱ درصد جویای کار میباشند.

و بقیه  در مشاغل خدماتی و موقت مشغول هستند.

اسلاید ۱۰ :

مشاغل موجود در روستا:

در این روستا به دلیل کاهش راندمان اراضی زراعی بهدلی لکمبود آب و از بین رفتن محصولات و عدم وجود بازار مناسب جهت محصولات سردرختی و نهایتاً از بین رفتن باغات میوه، نزدیکی این روسنا به شهر ورغبت جوانان برای اشتغال در شهر ، کشاورزی از جمله اشتغالات بندرت روستاییان میباشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.