مقاله بررسی کیفیت زندگی شغلی و خانوادگی کارکنان شرکت سایپا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کیفیت زندگی شغلی و خانوادگی کارکنان شرکت سایپا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کیفیت زندگی شغلی و خانوادگی کارکنان شرکت سایپا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کیفیت زندگی شغلی و خانوادگی کارکنان شرکت سایپا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کیفیت زندگی شغلی و خانوادگی کارکنان شرکت سایپا :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در این تحقیق کیفیت زندگی شغلی و خانوادگی کارکنان شرکت سایپا از طریق سنجش تعارض نقش های شغلی و خانوادگی و عوامل اجتماعی موثر بر آن بررسی شده است . در این بررسى سعی شده تا با استناد به رویکرد کمیابی نقش تعارض شغلی و خانوادگی مورد بررسی قرار گیردجامعه آماری این تحقیق کارکنان شرکت سایپا می باشند , جامعه نمونه شامل ۵۷۸ نفر از کارکنان می باشند که به روش نمونه گیری طبقه ای انتخاب شده است . نتایج تحقیق در دو سطح تحلیل توصیفی و استنباطی ارائه شده است . طبق نتایج حاصله ۸۱,۵ درصد از پاسخگویان وجود تعارض کار – خانواده را در محیط کاری و خانوادگی ابراز کرده اند . از عوامل اجتماعی موثر بر تعارض، حمایت اجتماعی و کنترل بر کار مورد بررسی قرار گرفت . حمایت اجتماعی شامل حمایت همکاران , حمایت سرپرست و حمایت خانواده می باشد . از میان عوامل حمایتی فوق کارکنان از حمایت سرپرست کمتر از بقیه عوامل برخوردار هستند . ۷۹,۸ درصد ابراز کرده اند که در حد زیاد و خیلی زیاد از کنترل بر کار رضایت دارند . منظور از کنترل کار کنترل بر برنامه زمان بندی کار و گرفتن مرخصی ، کنترل بر تنوع وظائف شغلی و کنترل بر روش انجام کار است . بین تعارض کار – خانواده و حمایت اجتماعی ( حمایت سرپرست , حمایت همکاران و حمایت خانواده ) وکنترل بر کار نیز ارتباط معنادار بطور کامل وجود دارد . ارتباط بین تعارض کار – خانواده و کنترل بر کار ارتباط منفی می باشد، به این معنی که هرچه کنترل بر کار بیشتر باشد تعارض کار – خانواده کمتر است .
بین تعارض کار – خانواده و حمایت سرپرست ارتباط معکوس و کامل وجود دارد . یعنی کسانی که از حمایت سرپرست بطور کامل رضایت نداشته اند دچار تعارض کار – خانواده بوده اند .
همچنین بین حمایت سرپرست و واحد های سازمانی ارتباط معنادار وجود دارد . حمایت سرپرست به ترتیب در واحد های ستادی، نیمه تولیدی و تولیدی بیشتر می باشد . پرسنل شاغل در واحد های تولیدی کمتر از سایر واحد ها از حمایت سرپرست برخوردارند . بین تعارض کار – خانواده و حمایت همکاران نیز ارتباط معنا دار و مستقیم وجود دارد . به این معنی که کسانی که همکارانشان در مواقع لزوم آنها را حمایت و یاری می کنند وجود تعارض کار خانواده کمتری را بیان کرده اند . همجنین با استفاده ازرگرسیون درصد پیش بینی تعارض کار خانواده به وسیله هر یک از شاخص ها مشخص شد . نتایج این تحلیل در متن مقاله مطرح خواهد شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.