مقاله تعیین راندمان انرژی مصرفی و بهینه سازی انرژی در فرایند سفید کردن شلتوک برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین راندمان انرژی مصرفی و بهینه سازی انرژی در فرایند سفید کردن شلتوک برنج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین راندمان انرژی مصرفی و بهینه سازی انرژی در فرایند سفید کردن شلتوک برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین راندمان انرژی مصرفی و بهینه سازی انرژی در فرایند سفید کردن شلتوک برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین راندمان انرژی مصرفی و بهینه سازی انرژی در فرایند سفید کردن شلتوک برنج :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

فرایند تبدیل برنج یکی از صنایع تبدیلی بخش کشاورزی می ابشد که در آن مقدار زیادی انرژی فسیلی و الکتریکی مصرف یم شود. برای بررسی اثر عوامل مختلف بر انرژی مصرفی در فرایند سفید کردن برنج، شاخص سفیدشدگی و راندمان انرژی مصرفی سفیدکنی، اثر سه عامل زمان سفید کنی، رقم و رطوبت در مرحله سفید کنی در قالب طرح کرتهای دوبار خرد شده مورد بررسی قرار گرفت. با افزایش زمان سفیدکنی، انرژی مصرفی سفیدکنی افزایش و راندمان آن کاهش می یافت . در دو زمان سفید کنی ۱۵ و ۶۰ ثانیه، کاهش رطوبت تا سطح ۱۱-۹/۵ درصد باعث افزایش معنی داری درراندمان انرژی مصرفی سفیدکنی می شود. بنابراین اهمیت زمان سفیدکنی بر یمزان انرژی مصرفی در این فرایند مشخص می گردد. کاهش رطوبت بر میزان انرژی مصرفی فرایند تاثیر مستقیم داشته و با کاهش آن به علت کاهش نیروی اصطکاک دانه با سطوح دستگاه انرژی مصرفی نیز کاهش می یابد. افزایش زمان سفیدکنی از ۱۵ ثانیه به ۶۰ ثانیه، باعث افزایش شاخص سفیدکنی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.