مقاله الیاف هوشمند: تهیه الیاف هادی پلی آنیلین به طریق فرایند ریسندگی تر و تعیین بهینه ترکیب محلول ریسندگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله الیاف هوشمند: تهیه الیاف هادی پلی آنیلین به طریق فرایند ریسندگی تر و تعیین بهینه ترکیب محلول ریسندگی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله الیاف هوشمند: تهیه الیاف هادی پلی آنیلین به طریق فرایند ریسندگی تر و تعیین بهینه ترکیب محلول ریسندگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله الیاف هوشمند: تهیه الیاف هادی پلی آنیلین به طریق فرایند ریسندگی تر و تعیین بهینه ترکیب محلول ریسندگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله الیاف هوشمند: تهیه الیاف هادی پلی آنیلین به طریق فرایند ریسندگی تر و تعیین بهینه ترکیب محلول ریسندگی :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

در کار پژوهش حاضر الیاف هادی پلی آنیلین با استفاده از یک سیستم اسیدی متشکل از ۲-اکریل آمیدو -۲- متیل-۱-پروپان سولفونیک اسید AMPSA به عنوان دوپه کننده و دی کلواستیک اسید (DCAA) به عنوان حلال، به روش ریسندگی تر تهیه شدند. تنها از محلولی که در آن نسبت وزنی پلی انیلین در DCAA 11/85% بود امکان تهیه الیاف مداوم وجود داشت/ هدایت الکتریکی الیاف تهیه شده ۱۳۰S/cm بود. همچنین الیاف تهیه شده تحت تست مکانیکی قرار گرفتند که کمیت های تنش کششی (b)، مدول یانگ (E) و درصد ازدیاد طول (b) برای آنها به ترتیب ۳۵MPa و ۰/۵GPa و ۱۰/۵% به دست آمد. جهت بررسی فعالیت الکترواکتیویته الیاف پلی انیلین تهیه شده، ولتاموگراف چرخه ای الیاف ثبت شد. محدوده پتانسیل انتخاب شده از ۰ تا ۰/۹ ولت نسبت به الکترود رفرنس Ag/AgCl بود. با توجه به ولتاموگرام چرخه ای ثبت شده، الیاف پلی انیلین الکترواکتیوند و پایداری بالایی برای آنها مشاهده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.