پاورپوینت شرکت ها و موسسات دولتی – نظام های تطبیقی اداری پیشرفته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت شرکت ها و موسسات دولتی – نظام های تطبیقی اداری پیشرفته دارای ۲۲ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت شرکت ها و موسسات دولتی – نظام های تطبیقی اداری پیشرفته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت شرکت ها و موسسات دولتی – نظام های تطبیقی اداری پیشرفته

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت شرکت ها و موسسات دولتی – نظام های تطبیقی اداری پیشرفته

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت شرکت ها و موسسات دولتی – نظام های تطبیقی اداری پیشرفته :

اسلاید ۱ :

مقدمه‏ای بر مطالعات تطبیقی در مدیریت

در یک تعریف کلی مدیریت تطبیقی،مطالعه وجوه اشتراک و افتراق میان‏ سیستم‏های مدیریت از ابعاد و جنبه‏های گوناگون است.چنین مطالعاتی می‏تواند میان‏ سازمان‏های مختلف مانند سازمان‏های انتفاعی و غیر انتفاعی،تولیدی و غیر تولیدی، بزرگ و کوچک،موفق و ناموفق در کشورها و جوامع گوناگون انجام پذیرد.

اسلاید ۲ :

در این مقاله دو دیدگاه به صورت ترکیبی در مطالعه تطبیقی توصیه می‏شود: دیدگاه اول نظرگاه کلی‏گرا یا نگرش سیستمی است که در سطح کلان به مطالعه تطبیقی‏ می‏نگرد و دیدگاه دوم مطالعه سازمان در سطح خرد می‏باشد.موضوع مطالعه در دیدگاه اول محیطهای گوناگونی است

اسلاید ۳ :

که سازمان‏ها را احاطه کرده‏اند و در دیدگاه دوم‏ خود سازمان و عوامل متشکله آن اعم‏از عوامل ساختاری یا رفتاری مورد بررسی واقع‏ می‏شوند.در نگرش نظام‏گرا عواملی چون محیط فرهنگی و ارزشی،زمینه‏های سیاسی‏ و اجتماعی،نظام قانونی،نظام اقتصادی،دانش فنی،ارتباطات و ساختار صنعتی مدنظر قرار می‏گیرند.در نگرش سازمانی یا سطح خرد،سبک مدیریت،نگرش‏ها،ساختار سازمانی،فرآیند عملکردهای سازمان و سیاست‏های آن به محک آزمون تطبیقی‏ نهاده می‏شوند.

اسلاید ۴ :

مقدمه

آغاز سازمانها و تشکیلات غیر انتفاعی را، اعمال بشر دوستانه و خیر خواهانه تعیین نمود مانند وجود مکانهایی برای سرپرستی از کودکان یتیم.بسیاری از این سازمانها در اندازه کوچک در حد خانواده تشکیل می شود مانند جمع آوری پول و کمک های غیر نقدی برای خانواده های نیازمند ، نگهداری کودکان بی سرپرست و پرستاری از سالمندان.

اسلاید ۵ :

با پیشرفت وسایل ارتباط جهانی سازمانهای خیریه و غیر انتفاعی اهداف و ابعاد بسیار بزرگتری پیدا کردند و به طور چشمگیری به تعداد آنها افزوده شد. مبارزه با فقر، بیماری و بیسوادی در سطح جهانی و همچنین برگزاری همایش های کوچکتر برای بهبود بخشیدن به سلامت فرد و جامعه و ارائه خدمات درمانی و رفاهی در محیطهای محدودتر مانند  محله ها، همه نمونه بارزی از چنین سازمانهایی به شمار می آیند . مقدار زیادی از این سازمانها موفق شده اند تا از حمایت گسترده مردم جهان بهره مند شوند.

اسلاید ۶ :

بعضی از کارهای اصلی سازمانهای غیر انتفاعی عبارت است از فرستادن هیئتهای آموزشی به مناطق محروم، تهیه وتوزیع کمک های مردمی و دربعضی موارد رسیدگی به موقعیتهای متفرقه مانند آتش سوزی و شیوع بیماری که برای رسیدگی به آنها دستور العمل هایی وجود دارد و یا مواردی که در آن مشکل ایجاد شده بزرگتر از حد پیش بینی شده است مانند طوفان سونامی.

سازمان یک پدیده اجتماعی است که از تجمع افرادی که قادر به همکاری و ایجاد روابط گوناگون برای رسیدن به اهداف بالاتر همکاری کنند تشکیل شده است .

اسلاید ۷ :

انواع سازمانها :

الف ) سازمانهای انتفاعی که برای کسب سود ایجاد شده اند ویک مالک و چندین صاحب سرمایه دارند. بیشتر مؤسسات تجاری جزء این سازمانها محسوب می شوند .

ب ) سازمانهای غیرانتفاعی : این سازمانها معمولاً به جای کسب سود با اهداف اجتماعی ، فرهنگی ، مذهبی ، سیاسی تشکیل میشوند مانند انجمن مذهبی صنوف کارگر ی ، سازمانهای دولتی ، مؤسسات خیریه

اسلاید ۸ :

۳ تفاوت های عمده میان شرکت های دولتی و موسسه های دولتی

برابر قانون محاسبات عمومی ، مؤسسه های عمومی وابسته به دولت ، شامل مؤسسه های دولتی و شرکتهای دولتی است . نظرقانونگذاراین بوده است که فعالیتهای غیرانتفاعی دولت به صورت ” مؤسسه ی دولتی ” در حالی که فعالیتهای انتفاعی وبازرگانی دولت بصورت ” شرکت سهامی ” اداره شود وهر کدام تابع قانون و نظام های خود باشند.

اسلاید ۹ :

همچنانکه در قانون محاسبات عمومی ، ( وزارت خانه و مؤسسه های دولتی ) با هم آمده و لذا از لحاظ بودجه ، نگهداری حسابها و اداره ی دارائی ها ، تابع نظام یکسانی هستند در حالی که شرکتهای دولتی جدا منظور شده واز استقلال و آزادی عمل بیشتر برخوردارند.

اسلاید ۱۰ :

با توجه به این مقدمه تفاوت های عمده میان شرکت های دولتی و موسسه های دولتی عبارتند زا :

۱ساختار سازمانی و امور استخدامی

سازمان شرکتهای دولتی ، برابر با الگو و طرح تشکیلاتی شرکتهای درج شده در قانون بازرگانی طرحریزی شده و تصویب آن با مجمع عمومی و یا هرمرجعی است که اساسنامه ی آنها تعیین کرده است درحالی که سازمان موسسه های دولتی تابع شکل تشکیلات عمومی کشوراست و سازمان اموراداری و              استخدامی کشور برآنها نظارت تام دارد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.