مقاله کاربرد GIS و RS در ارزیابی خطر فرسایش آبی با استفاده از مدل USLE : مطالعه موردی حوضه آبخیز رحیم آباد فسا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد GIS و RS در ارزیابی خطر فرسایش آبی با استفاده از مدل USLE : مطالعه موردی حوضه آبخیز رحیم آباد فسا دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد GIS و RS در ارزیابی خطر فرسایش آبی با استفاده از مدل USLE : مطالعه موردی حوضه آبخیز رحیم آباد فسا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد GIS و RS در ارزیابی خطر فرسایش آبی با استفاده از مدل USLE : مطالعه موردی حوضه آبخیز رحیم آباد فسا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد GIS و RS در ارزیابی خطر فرسایش آبی با استفاده از مدل USLE : مطالعه موردی حوضه آبخیز رحیم آباد فسا :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

فرسایش باعث تخریب اکوسیستم ها می گردد. با تخریب خاک، استقرار و پایداری گیاه محدود شده و به طبع آن نفوذ پذیری و سیکل جریان های آب مختل می گردد. در این تحقیق میزان تخریب خاک با استفاده از مدل جهانی فرسایش (USLE) در حوضه آبخیز رحیم آباد فسا با مساحت ۱۹۷ کیلومتر مربع برآورد شده است. از پارامترهای ۶ گانه مدل فوق میزان فرسایندگی باران، طول و درجه شیب دامنه به کمک GIS و پارامترهای مدیریت سرزمین، فرسایش پذیری و حفاظت خاک به کمک فن آوری های RS برآورد شده است. در برآورد طول و درجه شیب دامنه و تدقیق اشکال فرسایش، ابتدا DEM به روش TPSs استخراج و سپس با استفاده از OIF بهترین ترکیب باندی برای نقشه های کاربری و خاک به کمک سنجنده ETM + انتخاب و از شاخص NDVI پارمتر C برآورد شده است. نتایج نشان داد ، کل فرسا یش ۲۹۸۷۰۴ تن ، متوسط فرسا یش ۱۵ تن ، بیشترین مقدار فرسایش در زیرحوضه C2-2–۲ معادل ۳۸۶۲۲ تن و کمترین مقدار در زیر حوضه C2-2-3 با ۲۹ تن و در زیر حوضه C`2-1-4 به دلیل بالا بودن درجه شیب و نیز طولانی بودن دامنه، مقدار وزن ی فرسا یش ۵۲تن درهکتار درسال برآورد شده است. با توجه به این نتایج بر اثر فرسایش نه تنها خاک حاصلخ یزی خود را از دست می دهد، بلکه منابع اراضی و آب پایاب حوضه تحت تاثیر رسوب حاصله خواهد بود . همچنین پدیده فرسایش به مقدار قابل توجهی در تخریب پوشش گیاهی، کاهش نفوذ پذیری سطح حو ضه و در مجموع اثر منفی بر روی بیلان آبی حوضه خواهد داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.