مقاله امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی کمینه سازی مواد زائدصنعتی در مجتمع پتروشیمی بندر امام مطالعه موردی: واحد های الفین و تفکیک مایعات گازی :

تعداد صفحات:۱۷

چکیده:

در این پژوهش به شناسایی، طبقه بندی و امکان سنجی کمینه سازی مواد زائد صنعتی در واحد های الفینو تفکیک مایعات گازیبه عنوان یکی از مهمترین واحدهای مجتمع پتروشیمی بندر امام پرداخته شده است. جهت نیل به اهداف پژوهش پس از شناخت فرایند تولید، ویژگی های کمی و کیفی و همچنین علل تولید مواد زائد در واحد ها مورد مطالعه قرار گرفت و چشمه های تولید مواد زائد شناسایی شدند. پس از شناسایی مواد زائد، کمیت این مواد تعیین گردید. بررسی ها حاکی از آن بوده که در واحد الفین و تفکیک مایعات گازی به ترتیب سالانه ۱۱۹۷۲۰۰۰و۵۵۵۶۰ کیلوگرم مواد زائد صنعتی تولید می گردد. سپس در واحد های مورد مطالعه اقدام به طبقه بندی مواد زائد بر اساس روش پیشنهادی سازمان ملل (یونپ) گردید. بر طبق طبقه بندی مذکور ، در واحد الفین ۸۹/۶۷% ودر واحد تفکیک مایعات گازی ۱۷% مواد زائد خطرناک تشخیص داده شدند . مواد زائد خطرناک در واحد الفینشامل انواع کاتالیست ها، کک ، آزبست، بشکه های مستعمل، لجن CPI ، لجن پلیمری و انواع روغن های سوخته و مازاد و در واحد تفکیک مایعات گازی لجن ،روغن های سوخته و کربن فعالبوده است. پس از آن گزینه های موجود در خصوص کمینه سازی مواد زائد در واحد های مورد مطالعه بررسی شد و مشخص گردید که در واحد الفین۹۱% و در واحد تفکیک مایعات گازی۷۰%زائدات خطرناک در قالب گزینه بازیافت و استفاده مجدد قرار می گیرند. بر همین اساس نیز در واحد الفین ۸/۹۴% مواد زائد خطرناک ودر واحد تفکیک مایعات گازینیز۳۰% مواد زائددر قالب گزینه کاهش زائدات در منبع تولید قرار می گیرند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.