مقاله ارایه روشی مبتنی بر مدل محتوای ترکیبی برای فشرده‌ سازی با اتلاف تصاویر متنی و مقایسه عملکرد آن با روش djvu


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارایه روشی مبتنی بر مدل محتوای ترکیبی برای فشرده‌ سازی با اتلاف تصاویر متنی و مقایسه عملکرد آن با روش djvu دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارایه روشی مبتنی بر مدل محتوای ترکیبی برای فشرده‌ سازی با اتلاف تصاویر متنی و مقایسه عملکرد آن با روش djvu  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارایه روشی مبتنی بر مدل محتوای ترکیبی برای فشرده‌ سازی با اتلاف تصاویر متنی و مقایسه عملکرد آن با روش djvu،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارایه روشی مبتنی بر مدل محتوای ترکیبی برای فشرده‌ سازی با اتلاف تصاویر متنی و مقایسه عملکرد آن با روش djvu :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

روش DjVu مهمترین و متداولترین روشی است که امروزه برای فشرده اسناد استفاده می شود. این روش مبتنی بر مدلمحتوای ترکیبی بوده و نرخ فشرده سازی بالایی دارد . علیرغم مزایای روش DjVu ، این روش دارای برخی ویژگیها نامطلوب نیز می باشد که برخی از آنها شامل مشخص نبودن جزییات متنی ، عدم جداسازی مناسب متن از گرافیک ، هموار نبودن مرز نواحی متنی ، گذر تیز بین نواحی متنی و گرافیکی ، رنگ زدن نامناسب برخی نواحی متنی و فشرده سازی نامناسب نواحی گرافیکی است . در این مقاله یک روش فشرده سازی شامل دو راهکار برای کاهش یا حذف برخی از مهمترین معایب مورد اشاره پیشنهاد می شود . این روش نیز مبتنی بر مدل محتوای ترکیبی است اما نوع لایه ها و نحوه برخورد با آنها در مدل پیشنهادی متفادت است . راهکار اول شامل تعریف لایه جدیدی به نام لایه گذر و پیشنهاد یک روش فازی برای استخراج آن است . راهکار دوم شامل شناسایی نواحی متعلق به پس زمینه و با تغییرات رنگ کم و جایگزینی آنها با یک رنگ نماینده است . در مجموعه ایندو راهکار باعث افزایش کیفیت تصویر بازسازی شده و نیز افزایش نرخ فشرده سازی می شوند. در این مقاله نتایج حاصل از مدل پیشنهادی با نتایج حاصل از روش فشرده سازی DjVu مقایسه شده است . این نتایج نشان دهنده بهبود نسبی عملکرد پیشنهادی نسبت به روش متداول مذکور می باشند . طوری که در نرخ بیت یکمسان ، کیفیت تصویر بازسازی شده حاصل از مدل پیشنهادی بهتر از نتیجه روش DjVu است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.