مقاله بررسی تاثیر کلرباقیمانده، کدورت و دما بر روی کیفیت باکتریولوژی آب آشامیدنی روستاهای تربت حیدریه – سال ۱۳۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر کلرباقیمانده، کدورت و دما بر روی کیفیت باکتریولوژی آب آشامیدنی روستاهای تربت حیدریه – سال ۱۳۸۶ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر کلرباقیمانده، کدورت و دما بر روی کیفیت باکتریولوژی آب آشامیدنی روستاهای تربت حیدریه – سال ۱۳۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر کلرباقیمانده، کدورت و دما بر روی کیفیت باکتریولوژی آب آشامیدنی روستاهای تربت حیدریه – سال ۱۳۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر کلرباقیمانده، کدورت و دما بر روی کیفیت باکتریولوژی آب آشامیدنی روستاهای تربت حیدریه – سال ۱۳۸۶ :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

آب برای تداوم حیات بشر ضروری بوده و باید منابع مناسبی از آن در دسترس مصرف کنندگان قرار داشته باشد و هر تلاشی در جهت دسترسی به آب با کیفیت بالا تا حد امکان صورت پذیرد . حفاظت از منابع آب در برابر آلودگیها درخط اول این جبهه تلاش قرار دارد . امروزه استفاده از آب سالم و بهداشتی در جوامع به عنوان یکی از شاخص های مهم توسعه مطرح می باشد . مهمترین واختصاصی ترین روش ارزیابی کیفیت بهداشتی آب آزمایشهای مکرر شاخصهای کلی فرمی است که این شاخص به عنوان عامل تعیین کننده آب سالم و بهداشتی انتخاب گردیده است، بدین منظور تعداد ۸۵۱ نمونه آب از روستاهای اطراف شهرستان تربت حیدریه بر اساس روشهای استاندارد در بازه زمانی ۱۰ ماهه تهیه شد و بر روی نمونه ها، آزمایشهای تخمیر چند لوله ای، کدورت وکلر باقیمانده صورت گرفت . سپس داده های بدست آمده در محیط SAS بر اساس فراوانی نمونه های ارسالی مورد تجزیه وتحلیل آماری قرار گرفت . نتایج بدست امده نشان دادکه حضور کلی فرمها با میزان کلر آزاد باقیمانده نسبت مستقیم دارد . داده های آماری نشان میدهد که در کدورت بالاتر ازاستاندارد ارتباط معنی داری بین کدورت و میزان رشد باکتریهای کلی فرم وجود دارد . ( P<0.05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.