مقاله ارائه مدل ریاضی نرخ تبخیر برای خشک شدن لایه نازک آلبالو (Prunus cerasus L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه مدل ریاضی نرخ تبخیر برای خشک شدن لایه نازک آلبالو (Prunus cerasus L.) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه مدل ریاضی نرخ تبخیر برای خشک شدن لایه نازک آلبالو (Prunus cerasus L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه مدل ریاضی نرخ تبخیر برای خشک شدن لایه نازک آلبالو (Prunus cerasus L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه مدل ریاضی نرخ تبخیر برای خشک شدن لایه نازک آلبالو (Prunus cerasus L.) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

نرخ تبخیر، شاخص مصرف انرژی در طول پروسه خشک کردن است. این مقاله یک مدل ریاضی برای نرخ تبخیر در مقابل زمان ارائه می کند، که با داده های آزمایشگاهی تصدیق شده اند. توصیف نرخ تبخیر برحسب زمان، مزیت های زیادی دارد از جمله: -۱ بهینه کردن طرح خشک کن ها و اجزای آن ها، -۲ تشخیص کاربردهای خاص و اشکال بهینه برای سیستم خشک کن ها، -۳ کنترل آسان،
-۴ محصول خروجی مطلوب. برای به دست آوردن داده های آزمایشگاهی از یک خشک کن آزمایشگاهی محفظه ثابت استفاده شد. آلبالوی تازه برداشت شده برای مطالعات خشک کن تهیه گردید. آزمایش های در محیطی با رطوبت نسبی ۳۵-۲۹ درصد، درجه حرارت ۳۶-۲۵ درجه سانتیگراد، در دماهای ۷۰،۸۰ و ۹۰ درجه سانتیگراد و سه سطح ریشه میانگین مربع خطا تصدیق شد. در نهایت، قدرت تخمین مدل ارائه شده بررسی شد.سرعت ۳ ، ۰ ، ۹ ، ۰ و ۸،۱ متر بر ثانیه انجام شده اند. برای برازش داده های نرخ تبخیر در مقابل زمان با استفاده از رگرسیون چند متغیره، از نرم افزار (MATLAB) استفاده شد. مدل ارائه شده به وسیله معیارهای R2 ، ۲ و

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.