مقاله ارزیابی اثر ارتفاع بر گچینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثر ارتفاع بر گچینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثر ارتفاع بر گچینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثر ارتفاع بر گچینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثر ارتفاع بر گچینی بر صفات حسی چای خشک تولید شده :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

چای به دلیل مصرف بسیار بالای آن در سطح جهان و دارا بودن ترکیبات آرام بخش و انرژی زا جزو مهم ترین مواد در رژیم غذایی انسا نها به شمار می رود. تعیین بهترین ارتفاع برگ چینی توسط ماشین برگ چین یکی از فاکتورهای مهم در ارتقاء بهر ه وری تولید چا ی است . به منظور بررسی اثر ارتفاع برداشت توسط ماشین برگ چین بر صفات حسی چای خشک تولید شده، این مطالعه در سال ۱۳۸۵ درایستگاه تحقیقات چای فشالم فومن وابسته به مرکز تحقیقات چای کشور، بر روی بوته های هیبرید چای اجرا گردید . این تحقیق در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار انجام شد . برداشت توسط ماشین برگ چین با عرض تیغه ۸۰ سانتی متر و با تیغه تخت انجام گردید و ارتفا ع های ۵،۱۰ و ۱۵ سانتی متری بالای سطح هرس سالیانه و تیمار شاهد با برداشت از ارتفاع معمول منطقه توسط قیچی به عنوان تیمارهای آزمایشی در نظر گرفته شدند. صفات مورد بررسی عبارت از صفات حسی چای خشک شامل : رویت چای خشک، رنگ چای خشک، طعم چای خشک، عطرچای خشک و تفاله چای خشک بودند . نتایج نشان دادند که اختلاف بین سطوح ارتفاع برداشت در صفات حسی چای خشک شامل طعم، رنگ، تفاله، عطر و رویت معنی دار بوده و با کاهش ارتفاع برداشت امتیاز این صفات افزایش داشته است . همچنین اثر زمان برداشت بر روی کلیه صفات معنی دار بوده و فصل تابستان نسبت به فصل پاییز دارای ارجعیت بوده است . با توجه به نتایج به دست آمده مشخص گردید که تیمار برداشت از ارتفاع ۵ سانت یمتر بالاترین کیفیت در صفات حسی چای خشک تولید شده را موجب میگردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.