مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از تکنیک پردازش تصویر در اندازه گیری خواص هندسی دانه های کوچک :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

در این مقاله، تکنیک پردازش تصویر به عنوان روشی جدید، دقیق و سریع جهت اندازه گیری ابعاد دانه های ریز و موسیلاژی مانند دانه های ریحان و مرو استفاده شده است . به منظور بررسی میزان دقت این روش، نتایج حاصل از آن با داده های به دست آمده از اندازه گیری با میکرومتر مقایسه شده و ضریب همبستگی بین دو روش بدست آمده است. نتایج این تحقیق نشان داد که میانگین طول، عرض و ضخامت دانه ریحان به و سیله میکرومتر و با روش پردازش تصویر به ترتیب ۳/۲۲ و ۳/۲۱۶ ، ۱/۸۴۰ و ۱/۸۳۸ ، ۱/۳۷۴ و ۱/۳۶۳ میلی متر و در ارتباط با دانه مرو به ترتیب ۲/۶۴۹ و ۲/۶۵۰ ،۲/۰۳۲ و ۲/۰۵۲ ، ۱/۵۱۹ و ۱/۵۲۱ میلی متر می باشد . ضریب همبستگی (R2) نتایج حاصل از دو روش برای دانه ریحان و دانه مرو به ترتیب بین ۰/۸۴ تا ۱ و ۰/۶۴ تا ۰/۹۹ به دست آمده است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.