مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب مناسب ترین مدل ریاضی برای خشک کردن زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

دراین تحقیق مناسب ترین مدل ریاضی خشک کن خورشیدی زیره سبز در حالت تابش غیر مستقیم، انتخاب شد . آزمایش ها خشک کردن بر روی دانه های زیره سبز در دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز در خرداد ماه ۱۳۸۶ انجام گرفت . رطوبت اولیه محصول، ۴۳/۵ درصد ( براساس پایه خشک ) بوده و دانه ها تا رطوبت نهایی ۸ درصد ( میانگین ) در مدت زمان تقریبی ۹۰ دقیقه،
در یک خشک کن خورشیدی از نوع کابین تی خشک شدند . به منظور پیداکردن مناسب ترین مدل ریاضی خشک کردن، نتایج حاصل از آزمایش با یازده مدل مختلف، تطبیق داده شدند تا بهترین ضرایب در هر مدل بدست آید . سپس پارامترهای آماری R, 2و RMSE برای هر مدل محاسبه شدند . سرانجام مدل Midilli با ,R= 0/996795 و x 2 =0/0 22578 وRMSE = 0/004588به عنوان مناسب ترین مدل برگزیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.