مقاله برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی پس از برداشت زردآلو (رقم تبرزه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی پس از برداشت زردآلو (رقم تبرزه) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی پس از برداشت زردآلو (رقم تبرزه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی پس از برداشت زردآلو (رقم تبرزه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برخی از خواص فیزیکی و مکانیکی پس از برداشت زردآلو (رقم تبرزه) :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در این تحقیق برخی از خصوصیات فیزیکی و مکانیکی زردآلوی رقم تبرزه مورد بررسی قرار گرفتند . محتوی رطوبت میوه ی زردآلو ۸۴/۱۹ درصد (w.b) بود که یک روز پس از برداشت مورد اندازه گیری قرار گرفت . خصوصیات فیزیکی و مکانیکی اندازه گیری شده در این تحقیق شامل طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین هندسی، مساحت رویه، کرویت، تخلخل، وزن هزار دانه، جرم، حجم، چگالی، جرم مخصوص ظاهری، ضریب اصطکاک استاتیکی زردآلو بر روی چهار سطح چوبی، گالوانیزه، شیشه ای و فایبرگلاس و نیروی گسیختگی آن در جهات مختلف بودند . نتایج بررسی خواص فیزیکی نشان می دهد که در زردآلو، قطر میانگین هندسی، درصد کرویت و مساحت رویه به ترتیب ۳۷/۰۹ (میلی متر) ، ۹۰/۲۸ در صد و ۴۳۳۲/۵۹ (میلی مترمربع) بودند. حجم، وزن، چگالی، وزن مخصوص ظاهری، تخلخل و وزن هزار دانه در این میوه به ترتیب مقادیر ۲۸/۹۴ (سانتی متر مکعب )، ۲۹/۹۹۷ (گرم )، ۱۰۳۷/۵ (کیلو گرم بر متر مکعب )، ۴۴۹/۵ (کیلو گرم بر متر مکعب )، ۵۶/۶۶ درصد و ۲۹/۹۹ (کیلو گرم ) را داشتند . ضریب اصطکاک استاتیکی نیز به ترتیب در روی صفحاتی از جنس چوب، آهن گالوانیزه، شیشه و فایبر گلاس، روند کاهشی از خود نشان می داد. در مورد خواص
مکانیکی، نتایج حاکی از آن بود که به ترتیب با بار گذاری فشاری در جهات طول، عرض و ضخامت میو ه ی زردآلو، نیروی گسیختگی دارای مقادیر ۸/۲۳ ، ۶/۳۱ و ۵/۸۷ بوده و روند کاهشی از خود نشان می دهد . همچنین نتایج بررسی همبستگی،بین برخی خصوصیات فیزیکی با جرم میوه نشان داد که مساحت رویه میوه و قطر میانگین هندسی بیشترین همبستگی و رابطه را با وزن کلی میوه دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.