مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

برای تهیه آرد از دانه گندم معمولا گیاهک دانه و سبوس را از اندوسپرم دانه به کمک آسیاب های جدید جدا می نمایند. در این فرآوری تبدیل مناسب دانه های گندم به ذرات آرد و جداسازی گیاهک و سبوس قابل اهمیتمی باشند . برای جداسازی بهتر گیاهک و سبوس قبل از آسیاب کردن به دانه های گندم مقداری رطوبت افزوده می شود که به این عمل مشروط کردن گفته می شود . در این پژوهش سعی شده است که اثر دو عامل درصد افزایش رطوبت و مدت زمان نگهداری در اندازه قطر ذرات آرد مورد بررسی قرار گیرد . بدین منظور دانه های گندم را به چهار رطوبت ۲۰% ، ۳۰% ، ۳۵% و ۴۰% رسانیده و آنها را در چهار زمان ۶ ، ۱۲ ، ۱۸ و ۲۴ ساعت نگهداری نمودیم . سپس دانه ها را با استفاده از یک آسیاب خرد نموده و اندازه های ذرات خرد شده را توسط الک تعیین نمودیم . داده های بدست آمده را از طریق یک طرح فاکتوریل مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم . تتایج نشان دادند که دانه ها در رطوبت %۲۰ و مدت نگهداری ۶ ساعت بیشترین خردشدگی را داشتند . در همین زمان نگهداری با افزایش رطوبت اندازاه ذرات افزایش پیدا نمودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.