مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر افزودن رطوبت و زمان نگهداری در اندازه ذرات گندم آسیاب شده :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
برای تهیه آرد از دانه گندم معمولا گیاهک دانه و سبوس را از اندوسپرم دانه به کمک آسیاب های جدید جدا می نمایند. در این فرآوری تبدیل مناسب دانه های گندم به ذرات آرد و جداسازی گیاهک و سبوس قابل اهمیتمی باشند . برای جداسازی بهتر گیاهک و سبوس قبل از آسیاب کردن به دانه های گندم مقداری رطوبت افزوده می شود که به این عمل مشروط کردن گفته می شود . در این پژوهش سعی شده است که اثر دو عامل درصد افزایش رطوبت و مدت زمان نگهداری در اندازه قطر ذرات آرد مورد بررسی قرار گیرد . بدین منظور دانه های گندم را به چهار رطوبت ۲۰% ، ۳۰% ، ۳۵% و ۴۰% رسانیده و آنها را در چهار زمان ۶ ، ۱۲ ، ۱۸ و ۲۴ ساعت نگهداری نمودیم . سپس دانه ها را با استفاده از یک آسیاب خرد نموده و اندازه های ذرات خرد شده را توسط الک تعیین نمودیم . داده های بدست آمده را از طریق یک طرح فاکتوریل مورد تجزیه و تحلیل قرار دادیم . تتایج نشان دادند که دانه ها در رطوبت %۲۰ و مدت نگهداری ۶ ساعت بیشترین خردشدگی را داشتند . در همین زمان نگهداری با افزایش رطوبت اندازاه ذرات افزایش پیدا نمودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.