مقاله بررسی اثر فشار ، دما و محتوای رطوبتی بر دوام پلت های تشکیل شده از کود گاو در روش قالب باز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر فشار ، دما و محتوای رطوبتی بر دوام پلت های تشکیل شده از کود گاو در روش قالب باز دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر فشار ، دما و محتوای رطوبتی بر دوام پلت های تشکیل شده از کود گاو در روش قالب باز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فشار ، دما و محتوای رطوبتی بر دوام پلت های تشکیل شده از کود گاو در روش قالب باز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر فشار ، دما و محتوای رطوبتی بر دوام پلت های تشکیل شده از کود گاو در روش قالب باز :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
کود گاو ، دارای مواد مغذی و مفید کافی برای بهبود خواص فیزیکی و شیمیایی خاک است . یکی از راه های استفاده از کود گاو فشرده کردن و پلت کردن آن می باشد . از معیار دوام برای مقایسه کیفیت پلت های تشکیل شده استفاده شد . در این تحقیق نمونه های کود گاو در سه سطح رطوبتی ۵۰ ، ۵۵ و ۶۰ درصد ، سه سطح دمایی ۴۰ ، ۶۰ و ۸۰ درجه سانتی گراد و سه فشار ۳۵ ، ۶۰ و ۸۰ بار پلت شدند . پلتهایی که برای تست دوام استفاده می شوند به وسیله پرس هیدرولیکی به دست آمده اند . برای تعیین دوام پلت ها نمونه ها درون دستگاه مورد نظر قرار داده و دستگاه با سرعت دورانی ۵۰ دور در دقیقه به مدت ۱۰ دقیقه می چرخد . برای تجزیه تحلیل داده ها از نرم افزار SAS استفاده شد . نتایج بدست آمده نشان داد که بهترین حالت برای پلت کودگاو ، درجه حرارت کود در حین پلت نمودن ۴۰ درجه سانتیگراد ، فشار متراکم سازی ۶۰ بار و رطوبت کود ۵۰% می باشد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.