مقاله بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیک با استفاده از تکنیک RS و GIS (مطالعه موردی حوزه آبخیز مندرجان اصفهان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیک با استفاده از تکنیک RS و GIS (مطالعه موردی حوزه آبخیز مندرجان اصفهان) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیک با استفاده از تکنیک RS و GIS (مطالعه موردی حوزه آبخیز مندرجان اصفهان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیک با استفاده از تکنیک RS و GIS (مطالعه موردی حوزه آبخیز مندرجان اصفهان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر تغییر کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیک با استفاده از تکنیک RS و GIS (مطالعه موردی حوزه آبخیز مندرجان اصفهان) :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در تحقیق حاضر به بررسی رابطه تغییر کاربری اراضی بر رفتار هیدرولوژیک حوزه آبخیز مندرجان ، یکی از زیر حوزه های زاینده رود با مساحت ۲۲۸۲۷/۹۴ هکتار پرداخته شد . بدین منظور ابتدا با استفاده از تصاویر ماهواره های MSS سال ۱۹۷۵ ، TM سال ۱۹۹۰ وIRS1D سال ۲۰۰۶ نقشه کاربردی اراضی مربوط به هر یک از دوره های مذکور تهیه گردید.سپس با تلفیق لایه های کاربری اراضی ، گروههای هیدرولوژیک خاک و شیب نقشه های شماره منحنی (CN) و ضریب رواناب (C) مربوط به هر دوره استخراج گردید و میانگین وزنی آنها محاسبه گردید. سپس با استفاده از متوسط وزنی شماره منحنی هر دوره متوسط میزان تلفات (S)و ارتفاع رواناب (Q) برواورد و روند تغیرات آنها بررسی گردید. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که بیشترین تغییر کاربری اراضی مربوط به کاهش سطح مراتع و افزایش سطح اراضی کشاورزی آبی ، دیم و اراضی فاقد پوشش می باشد. بر اساس نتایج ، کل تعییرات کاربری در بازه زمانی ۱۳۶۹-۱۳۵۴ ، ۳۱/۳۷ درصد و در بازه زمانی ۱۳۸۵- ۱۳۶۹ ، ۴۱/۱۱ درصد مسبت به مساحت کل حوزه می باشد. به دنبال این تغییرات در کاربری اراضی ، میانگین وزنی CN و C و Q حوزه در بازه زمانی ۱۳۵۴ تا ۱۳۶۹ به ترتیب ۱/۹۲ ، ۰/۱۲ و ۶/۶۴ و در بازه زمانی ۱۳۶۹ تا ۱۳۸۵ ، به ترتیب برابر با ۰/۶۵ ، ۰/۲ و ۲/۲ افزایش داشته است .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.