مقاله بررسی غذاهای بومی استان مازنداران و معرفی چند غذا به عنوان غذای آماده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی غذاهای بومی استان مازنداران و معرفی چند غذا به عنوان غذای آماده دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی غذاهای بومی استان مازنداران و معرفی چند غذا به عنوان غذای آماده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی غذاهای بومی استان مازنداران و معرفی چند غذا به عنوان غذای آماده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی غذاهای بومی استان مازنداران و معرفی چند غذا به عنوان غذای آماده :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

غذاهای بومی از نظر ارزش غذایی، در دسترس بودن مواد اولیه، تازگی، عاری بودن از نگهدارنده های شیمیایی و ارزان بودن از بهترین مواد غذایی در مناطق مختلف کشور محسوب می گردند. علاوه بر آن غذاهای بومی حامل پیام های فرهنگی بوده و نقش بسزایی در افزایش ارتباط نسل ها و حفظ هویت فرهنگی ایفا می کنند.با توجه به نقش بسیار مهم و اساسی تغذیه در سلامت جامعه و نیز با توجه به ویژگی هایی که برای غذاهای بومی برشمردیم، در صورت شناسایی این نوع غذاها و بررسی علمی آنها از نظر ترکیب و ارزش غذایی، می توان بسیاری از غذاهای بومی را بهینه سازی کرده و سپس آنها را در سطح جامعه ترویج نمود. در این مطالعه ۶۰ عدد از غذاهای بومی استان مازندران، مواد اولیه، روش و زمان پخت و طبیعت کلی آنها شناسایی شد و از نظر ترکیب و ارزش غذایی مورد بررسی علمی قرار گرفت. از میان این غذاها، غذاهاییکه قابلیت استفاده به عنوان غذای آماده را دارند تعیین شده اند و چهار غذای کوئی میرزا قاسمی (میرزا قاسمی کدو)، خورش شیرین تره، کویی خورش و نرگسی اسفناج به عنوان غذاهای منتخب آماده جهت تولیدانبوه برگزیده شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.