مقاله درصد شکستگی برنج اصفهان در فرآیند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانیکی شلتوک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله درصد شکستگی برنج اصفهان در فرآیند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانیکی شلتوک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله درصد شکستگی برنج اصفهان در فرآیند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانیکی شلتوک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله درصد شکستگی برنج اصفهان در فرآیند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانیکی شلتوک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله درصد شکستگی برنج اصفهان در فرآیند سفیدکنی و رابطه آن با برخی خواص مکانیکی شلتوک :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

طی فرآیند تبدیل شلتوک نیروهای مختلفی به دانه برنج وارد میشوند که میتوانند موجب شکستگی آن گردند. با استفاده از خواص مکانیکی شلتوک میتوان میزان این شکستگی را پیش بینی کرد. در این تحقیق رابطه میزان شکستگی سه رقم برنج رایج اصفهان (سازندگی، سرخه و نوگران) در دو نوع سفیدکن سایشی و اصطکاکی آزمایشگاهی و در چهار سطح رطوبتی با خواص مکانیکی (نیروی شکست، تنش بیشینه خمشی، انرژی شکست و انرژی شکست ویژه) شلتوک طی بارگذاری خمش سه نقطه ای بررسی گردید. آزمایشها به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی انجام شدند. نتایج نشان داد که در مقایسه ارقام رابطه معنی داری بین درصد برنج خرد و تمامی خواص مکانیکی وجود داشت؛ به طوری که با افزایش مقاومت خمشی درصد برنج خرد کاهش مییافت. البته این رابطه به نوع سفیدکن نیز بستگی داشت؛ به نحوی که رابطه مذکور در سفیدکن اصطکاکی نسبت به سفیدکن سایشی دارای ضریب تعیین بالاتری بود. همچنین در سطوح رطوبتی مختلف، در سفیدکن اصطکاکی رابطه معنی داری بین درصد برنج خرد و خواص مکانیکی بخصوص نیروی شکست و تنش بیشینه خمشی وجود داشت، ولی در سفیدکن سایشی این رابطه ضعیفتر بود. دلیل آن را میتوان چنین بیان کرد که در سفیدکن سایشی نیروهای وارده در حدی نیستند که بر مقاومت دانه های سالم غلبه کنند و در نتیجه برای هر رقم، تغییرات مقاومت خمشی تأثیر چندانی بر درصد برنج خرد در سفیدکن سایشی ندارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.