مقاله روشهای برداشت چغندر قند و میزان انرژی مورد نیاز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله روشهای برداشت چغندر قند و میزان انرژی مورد نیاز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله روشهای برداشت چغندر قند و میزان انرژی مورد نیاز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله روشهای برداشت چغندر قند و میزان انرژی مورد نیاز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله روشهای برداشت چغندر قند و میزان انرژی مورد نیاز :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

چغندرقند از محصولات زراعی مهم کشور بوده و سطح زیرکشت آن حدود ۱۷۸ هزار هکتار برآورد شده است . استان های خراسان و آذربایجان غربی به ترتیب با ۳۶/۲۸ و ۱۶/۶۲ درصد سطح زیرکشت چغندرقند کشور رتبه های اول و دوم کشور را دارند و از تولید چغندرقند کل کشور به میزان ۵/۹۳ میلیون تن برآورد شده است ، این دو استان به ترتیب با ۳۶/۵۴ و ۲۱/۵۲ درصد کل تولید چغندرقند به ترتیب در رتبه های اول و دوم کشوری قرار دارند . انرژی مورد نیاز برای برداشت چغندر قند از منابع مختلف تأمین می شود . موتور و کارگر از منابع عمده تأمین کننده انرژی مورد نیاز برای برداشت چغندرقند در ایران محسوب می شوند . سهم توان موتوری در تأمین انرژی مورد نیاز برداشت چغندرقند همواره افزایش و در مقابل سهم کارگر کاهش داشته است . این تحقیق به منظور شناخت دقیق روشهای مختلف برداشت چغندر قند و تعیین میزان و منابع انرژی مورد نیاز در برداشت چغندر قند و تعیین سهم هر یک از منابع تأمین کننده انرژی مورد نیاز در برداشت چغندر قند به اجرا در آمد . این مطالعه در سطح مزارع چغندرقند استان های خراسان رضوی، آذربایجان غربی و قزوین در سال زراعی ۸۶-۱۳۸۵ انجام گرفت . نتایج حاکی است که روشهای عمده برداشت چغندرقند در سه استان مورد مطالعه عبارت از روش های سنتی، مکانیزه و برداشت با کمباین هستند . روش سنتی شامل سه مرحله، شل کردن خاک با تراکتور، درآوردن، سرزنی، دپو، و بارگیری چغندرقند توسط کارگر بوده و متوسط انرژی مورد نیاز در این روش ۵۶۵ مگاژول در هکتار (به ترتیب در هر مرحله ۳۴۱ ، ۲۰۵ و ۱۹ مگاژول در هکتار ) میباشد. روش برداشت مکانیزه چغندرقند شامل سه مرحله سرزنی توسط تاپر، درآوردن و ردیف کردن توسط ریک چغندرقند و بارگیری توسط بارکن پشت تراکتوری بود . در این روش تمام مراحل توسط تراکتور انجام و متوسط انرژی مورد نیاز ۱۲۶۸ مگاژول در هکتار (به ترتیب در هر مرحله ۳۸۶ ، ۵۴۱ و ۳۴۱ مگاژول در هکتار) می باشد . برداشت توسط کمباین شامل یک مرحله بوده و در این روش چغن در قند برداشت شده، در مخزن کمباین جمع می گردد . میزان انرژی مورد نیاز این روش ۱۵۷۷ مگاژول در هکتار است . همچنین نتایج نشان داد که در بین میزان انرژی مورد نیاز برای، عملکرد محصول، نوع خاک و تناسب ماشین و زمین همبستگی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.