مقاله ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی کیوی در خشک کردن با هوای داغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی کیوی در خشک کردن با هوای داغ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی کیوی در خشک کردن با هوای داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی کیوی در خشک کردن با هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ضریب پخش موثر و انرژی فعالسازی کیوی در خشک کردن با هوای داغ :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

هدف از انجام این مطالعه ارزیابی آزمایشگاهی سینتیک خشک کردن ورقه های نازک کیوی برای محاسبه ضریب پخش موثر و انرژی فعال سازی آن می باشد . آزمایشات خشک کردن لایه نازک تحت پنج سطح دمای خشک کن ۰،۶۰،۷۰ و ۸۰ درجه سلسیوس و سرعت هوای ورودی ۱m/s و سه ضخامت ۲، ۴ و ۶ میلی متر انجام شد. آزمایش خشک کردن توده بستر نازک کیوی در مرحله نرخ کاهنده خشک شدن بود . برای توضیح انت قال رطوبت از لایه های نازک کیوی، مدل فیک پخش مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد مقدار ضریب پخش موثر در نمونه های خشک شده در دماهای بین ۴۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد، از (در متن اصلی موجود می باشد) تا (در متن اصلی موجود می باشد) تغییر می کند . با استفاده از رابطه آرهنیوس انرژی لازم بر ای فعالسازی از ۲۱/۴ تا ۲۳/۸۶kJ/mol و ثابت ضریب پخش (در متن اصلی موجود می باشد) تا (در متن اصلی موجود می باشد) به دست آمد، که نشان دهنده اثر دمای خشک کن و ضخامت لایه ها روی پدیده پخش می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.