مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات میوه انجیر در حین حمل و نقل و انبارداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات میوه انجیر در حین حمل و نقل و انبارداری دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات میوه انجیر در حین حمل و نقل و انبارداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات میوه انجیر در حین حمل و نقل و انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله طراحی جعبه استاندارد جهت کاهش ضایعات میوه انجیر در حین حمل و نقل و انبارداری :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
برای جلوگیری از آسیب پذیری انواع میوه ها، ارتفاع سقوط و فشار استاتیکی مجاز اهمیت زیادی دارند. ارتفاع سقوط مجاز در برنامه ریزی عملیات برداشت و جابجایی و فشار استاتیکی مجاز در انتخاب ارتفاع جعبه حمل و نقل و انبارداری مهم هستند . میوه ها در جعبه منتقل می شوند و تحت تاثیر نیروهای استاتیکی و دینامیکی قرار می گیرند و اگر مقدار این نیروها از حد معینی تجاوز کند، سبب ایجاد آسیب در آنها می شود. نیروهای استاتیکی در اثر وزن آنها و نیروهای دینامیکی در اثر ارتعاشات حاصل از حمل و نقل به وجود می آید . نیروی استاتیکی مجاز در هر میوه به طور تجربی تعیین می شود. در این تحقیق به طراحی جعبه با اندازه استاندارد برای نگهداری میوه انجیر بر اساس بارهای استاتیکی و تئوری راس و ایساک ( ۱۹۶۱ ) پرداخته شده است . عمق متوسط مناسب حدود ۵۰ سانتی متر برای ذخیره و نگهداری میوه انجیر به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.