مقاله بررسی اثر ساختگاه با استفاده از اندازه گیری های میکروترمور و شتابنگاشتهای ثبت شده در گستره شهر شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ساختگاه با استفاده از اندازه گیری های میکروترمور و شتابنگاشتهای ثبت شده در گستره شهر شیراز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ساختگاه با استفاده از اندازه گیری های میکروترمور و شتابنگاشتهای ثبت شده در گستره شهر شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ساختگاه با استفاده از اندازه گیری های میکروترمور و شتابنگاشتهای ثبت شده در گستره شهر شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ساختگاه با استفاده از اندازه گیری های میکروترمور و شتابنگاشتهای ثبت شده در گستره شهر شیراز :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در مقاله حاضر ابتدا به مفاهیم اولیه و روشهای ارزیابی اثرات ساختگاهی پرداخته شده که در مطالعه انجام پذیرفته از آنها استفاده گردیده است. بدین منظرو در راستای مطالعات تکمیلی ریز پهنه بندی در گستره شهر شیارز در ۷۵ نقطه از شهر اندازه گیری های میکروترمور انجام پذیرفت. این اندازه گیری ها به صورت تک ایستگاهی بوده و از روش نسبت طیفی مولفه افقی به قائم (H/V) به عنوان یکی از روش های آنالیز داده های میکروترمور استفاده گردیده است. در ادامه از شتابنگاشتهای همزمان ثبت شده در گستره شهر جهت تحلیل اثر ساختگاه استفاده گردید که علاوه بر استفاده از روش H/V بر روی چند ثانیه رکورد قبل از تکان اصلی از روش نسبت طیفی ایستگاه به ایستگاه مرجع (Hs/Hr) بر روی رکورد بخش تکاناصلی استفاده گردیده است. همانطور که انتظارمی رفت به دلیل وجود لایه هایی عمدتا متشکل از رس و بالا بودن سطح ابهای سطحی در قسمت جنوب شرق شهر، فرکانسهای غالب در این قسمت پایین و از ۱ تا ۳ هرتز متغیر می باشد، در صورتی که در قسمت های شمالی شهر به دلیل ضخامت کم و متراکم بودن رسوبات این مقادیر به ۵ تا ۸ هرتز نیز افزایش یافته است. در ادامه داده های به دست آمده وارد محیط GIS گردید. تحلیل های مورد نیاز از جمله نزدیکترین همسایگی و خکس فاصله وزنی بر روی داده ها اعمال گردید و پس از بر هم نهی لایه های اطلاعاتی، نقشه های توزیع پریود طبیعی آبرفت و ضریب تقویت برای محل مورد مطالعه تهیه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.