مقاله مدل سازی عددی مسائل تماسی برهم کنش خاک – تایر بر اساس تزویج روش های محاسباتی اجزای محدود و اجزای گسسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی عددی مسائل تماسی برهم کنش خاک – تایر بر اساس تزویج روش های محاسباتی اجزای محدود و اجزای گسسته دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی عددی مسائل تماسی برهم کنش خاک – تایر بر اساس تزویج روش های محاسباتی اجزای محدود و اجزای گسسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی عددی مسائل تماسی برهم کنش خاک – تایر بر اساس تزویج روش های محاسباتی اجزای محدود و اجزای گسسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی عددی مسائل تماسی برهم کنش خاک – تایر بر اساس تزویج روش های محاسباتی اجزای محدود و اجزای گسسته :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

یکی از تحقیقات اساسی در مکانیک خاک ، بررسی برهم کنش سیستم های خاک – تایر می باشد . توسعه سریع قدرت و حافظه سیستم های کامپیوتری ، محققان را در به کارگیری روش های عددی مدرن که به حافظه ی بالایی نیازدارند ، توانا ساخته است . در میان روشهای محاسباتی ، تحلیل به روش کلاسیک اجزای محدود در مسائل تماسی دو بعدی و سه بعدی خاک – تایر بارها به کار گرفته شده است . با این حال ، قابل ذکر است که تحلیل به روش اجزای محدود ، توانایی در برگیری دقیق شرایط مرزی منفرد را دارا نمی باشد و علاوه بر این ، مدل سازی اجزای محدود خاک به عنوان پیکره ای پیوسته ایجاد خطای غیر قابل پیش بینی در تحلیل سیستم های تماسی درگیر با خاک می شود . از سوی دیگر ، روش اجزای گسسته با مدل سازی غیر پیوسته ، توانایی خاصی در تحلیل تغییر شکل میکروسکوپیک خاک را داراست و شرایط مرزی منفرد را به طور دقیق در بر می گیرد ولی این روش به زمان محاسبه ی بالایی نیاز دارد . بنابراین تزویج روش های محاسباتی اجزای محدود و اجزای گسسته به منظور بهره گیری از قابلیت های هر دو روش در تحلیل سیستم های تماسی خاک – تایر ، اقدامی سودمند خواهد بود . در مقاله حاضر ، پس از بیان مختصری بر ویژگی های هر دو روش ، به ارائه نحوه ی بکارگیری تزویج این دو رهیافت در سیستم های محاسباتی تماسی پرداخته می شود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.