مقاله تاثیر روش های مختلف برداشت بر کیفیت دانه ارقام کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روش های مختلف برداشت بر کیفیت دانه ارقام کلزا دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روش های مختلف برداشت بر کیفیت دانه ارقام کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روش های مختلف برداشت بر کیفیت دانه ارقام کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روش های مختلف برداشت بر کیفیت دانه ارقام کلزا :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

روش های مختلف برداشت کلزا می توانند بر خصوصیات کیفی کلزا تاثیر داشته باشند . یک آزمایش به روش کرت های خرد شده، در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار اجرا شد. کرت های اصلی روش برداشت شامل:۱-نوار کردن در رطوبت ۳۵ % دانه و برداشت توسط کمباین در رطوبت ۱۰% دانه (H1) 2- برداشت مستقیم توسط کمباین در رطوبت ۵ % دانه (H2) 3- برداشت مستقیم توسط کمباین در رطوبت ۱۰ % دانه (H3) بودو کرت های فرعی سه رقم کلزا شامل: هایولا ۳۰۸ (V1) ، هایولا ۴۰۱ (V2) و آرجی اس ۳۰۰(V3) بود. چهار خصوصیت کیفی درصد روغن، درصد پروتئین، میزان کلروفیل و میزان گلوکوزینولیت اندازه گیری گردید . نتایج نشان داد که روش های برداشت بر درصد روغن و پروتئین و میزان کلروفیل و گلوکوزی نولیت تاثیر معنی دار داشت . روش H1 دارای بالاترین درصد پروتئین ولی از نظردرصد روغن، میزان گلوکوزینولیت و کلروفیل بدترین تیمار بود . روش برداشت H2 بهترین تیمار از نظر درصد روغن و میزان گلوکوزینولیت بود . روش برداشت در رطوبت ۱۰ بهترین تیمار از نظر کم بودن میزان کلروفیل بود . نوع رقم بر خصوصیات کیفی دانه ی کلزا تاثیری نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.