مقاله تاثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن قطعات برش خورده سیب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن قطعات برش خورده سیب دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن قطعات برش خورده سیب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن قطعات برش خورده سیب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن قطعات برش خورده سیب :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

کاهش هزینه های خشک نمودن محصولات باغبانی موضوعی مهم و حائز اهمیت در مبحث پس از برداشت می باشد . اهمیت این موضوع در مورد میوه سیب به عنوان یکی از محصولات باغی با حجم تولید بالا در ایران دو چندان است چون با افزایش انگیزه برای فرآوری آن می توان از حجم ضایعات این محصول کاست . موج دهی محصول به عنوان یک پیش مرحله قبل از خشک نمودن می تواند ضمن افزایش راندمان خشک کردن باعث کاهش هزینه گردد . در این تحقیق تاثیر کمی و کیفی موج دهی با امواج فراصوت بر خشک شدن قطعات برش خورده سیب بررسی گردید. نتایج نشان داد که ۶۰ دقیقه موج دهی با امواج فراصوت ۴۰ کیلو هرتز ضمن افزایش ۷% راندمان خشک کردن نسبت به نمونه شاهد می تواند خروج رطوبت را بصورت کاملا یکنواخت از سطوح داخل و خارج قطعات برش خورده سیب در پی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.