مقاله تاثیر محتوای رطوبت شلتوک ، دور کوبنده و نرخ تغذیه ، بر ضایعات کیفی خرمنکوب جریان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر محتوای رطوبت شلتوک ، دور کوبنده و نرخ تغذیه ، بر ضایعات کیفی خرمنکوب جریان دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر محتوای رطوبت شلتوک ، دور کوبنده و نرخ تغذیه ، بر ضایعات کیفی خرمنکوب جریان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر محتوای رطوبت شلتوک ، دور کوبنده و نرخ تغذیه ، بر ضایعات کیفی خرمنکوب جریان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر محتوای رطوبت شلتوک ، دور کوبنده و نرخ تغذیه ، بر ضایعات کیفی خرمنکوب جریان :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

عملیات خرمنکوبی یکی از مهم ترین مراحل فرایند پس از برداشت برنج محسوب می شود . این تحقیق به منظور ارزیابی عملکرد خرمنکوب جریان محوری متداول در استان گیلان انجام گرفت . متغیرهای مستقل شامل دور کوبنده در ۴ سطح(۸۵۰ rpm و ۵۵۰،۶۵۰ ، ۷۵۰) بود که به ترتیب معادل سرعت های خطی (m/s 22/37 و ۲۰/۰۱،۱۷/۳۵ ، ۱۴/۶۷ ) رطوبت شلتوک در دو سطح (۱۶% و ۲۰% w.b) و نرخ تغذیه در دو سطح (۵ و ۸kg/25s) بودند .متغییرهای وابسته ، ضایعات ترک شلتوک و شلتوک پوست کنده بودند . نتایج این تحقیق نشان داد با افزایش رطوبت از ۱۶% به ۲۰%w.b ترک شلتوک به شکل معنی دار از ۱۱/۷% به ۸/۵ % کاهش یافت . این افزایش رطوبت موجب کاهش معنی داری در شلتوک شکسته و پوست کنده از ۱،.۲۲% به ۹۴۵،۰% شد . با افزایش دور کوبنده از ۵۵۰ به ۸۵۰ ، ضایعات ترک شلتوک از ۷/۰۱ % به ۱۳/۴۷% و شکست شلتوک از ۰/۷۴% به ۱/۳۷% را به شکل معنی داری افزایش می یابد . همچنین نتایج نشان داد که افزایش نرخ تغدیه باعث کاهش معنی داری در ترک شلتوک از ۱۱/۲۹% به ۸/۹۸% می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.