پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخصهای قابلیت اطمینان
توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخصهای قابلیت اطمینان دارای ۱۰۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل پاور پوینت پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخصهای قابلیت اطمینان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
لطفا به نکات زیر در هنگام خرید
دانلود پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخصهای قابلیت اطمینان
توجه فرمایید.
۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه
دانلود پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخصهای قابلیت اطمینان
قرار داده شده است
۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید
۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد
۴-در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است
بخشی از متن پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخصهای قابلیت اطمینان :
اسلاید ۱ :
اسیدهای چرب غذا و اسیدهای چرب شیر
- توجه به پروفیل اسیدهای چرب خوراک
- تبدیل لینولنیک غذا به لینولییک شیر
- اسیدهای چرب گیاهی عامل افزایش UFA شیر
- پاسخ مثبت تغییرات چربی شیر نسبت به چربی جیره
- افزایش اسید لینولییک و امگا ۳ در شیر
(کلی-۱۹۹۸، چیلیارد– ۲۰۰۳، چیلیارد– ۲۰۰۴ ، دیمن–۲۰۰۵ ، گلاسر- ۲۰۰۸ ، موآت– ۲۰۰۸)
اسلاید ۲ :
مروری بر سابقه تحقیقات
- افزایش تولید شیر، کاهش چربی شیر، کاهش MCFA و افزایش C18:1 با نمک های کلسیمی روغن کانولا (چوینارد-۱۹۹۷)
- کاهش چربی شیر و افزایش t10 و t10c12 (گریناری–۱۹۹۸ و پارودی-۲۰۰۲)
- کاهش تولید شیر ، پروتیین شیر، مصرف ماده خشک، C8 تا C16 و افزایش C18:1c9 ، C18:0 و C18:2 و C18:3 با دانه کانولا محافظت شده و نشده (دلبچی-۲۰۰۱)
- افزایش اسید لینولییک شیر با سویا، آفتابگردان، کانولا و کتان (ابوغزاله-۲۰۰۳)
- تولید بیشتر اسید واکسنیک C18:1-t10 و C18:2–c9t11 و C18:2–t10c12 با PUFA جیره (لور-۲۰۰۴)
- روغن بزرک بدون تغییر در تولید شیر (فلاورز-۲۰۰۸)
- کاهش اسیدهای چرب زنجیر متوسط و افزایش اسید لینولییک با روغن آفتابگردان و دانه بزرک (لونا-۲۰۰۸)
- کاهش اسیدهای چرب ۶ تا ۱۶ کربن و افزایش اسیدهای چرب C18:0 و C18:1 با ۶ درصد روغن سویا (گومز-۲۰۰۸)
بهبود کیفیت چربی شیر با افزودن دانه های روغنی (پالمکویست-۱۹۹۳، دیوهورست-۲۰۰۶ و چیلیارد-۲۰۰۶)
اسلاید ۳ :
حیوانات و محل اجرای پژوهش
- ۳۶ راس گاو شیری هلشتاین چند شکم زایش، روزهای شیردهی ۸±۴۰ و ۱۰±۷۰
- وزن بدن ۲۷±۶۴۱ کیلو تولید شیر ۵±۳۴ کیلو
- آزمون t-Test = تولید شیر بدون تفاوت معنی دار، خارج نمودن اثر بلوک (روزهای شیردهی) ، تغییر طرح از بلوک به کاملاً تصادفی
- گاوداری شیری ۳۰۰ راسی واقع در شهرستان زرندیه استان مرکزی، آبان ماه سال ۱۳۸۸
اسلاید ۴ :
تیمارها و جیره های غذایی
- دانه کانولا رقم اوکاپی؛ دانه آفتابگردان روغنی رقم بلایزر
- ارسال دانه ها جهت عمل آوری به کارخانه خوراک دام دانه مطبوع (شهر صنعتی کاوه، شهرستان ساوه)
- روش حرارت دادن مرطوب (تیمچوک-۱۹۹۸ و رایت-۲۰۰۵)
- ۲۰ دقیقه در معرض حرارتی با حداقل ۹۰ درجه سانتی گراد تا ۱۳۰ درجه سانتی گراد با بخار آب
- جیره ها با NRC-2001 9 جیره غذایی
اسلاید ۵ :
۱- CON: کنترل بدون افزودن دانه روغنی
۲- LC-UT : 7/5 درصد کانولای خام
۳-LC-HT : 7/5 درصد کانولای حرارت دیده
۴- HC-UT : 15 درصد کانولای خام
۵-HC-HT : 15 درصد کانولای حرارت دیده
۶- LS-UT : 7/5 درصد آفتابگردان خام
۷- LS-HT : 7/5 درصد آفتابگردان حرارت دیده
۸- HS-UT : 15 درصد آفتابگردان خام
۹- HS-HT : 15 درصد آفتابگردان حرارت دیده
اسلاید ۶ :
ترکیبات شیمیایی خوراک ها
- تعیین رطوبت، تعیین پروتیین خام، فیبر خام، NDF ، ADF ، عصاره اتری، NFC ، کلسیم و فسفر بر اساس روشهای AOAC – 2000 ، پروفیل اسیدهای چرب ۱۴ تا ۲۲ کربنه اشباع و غیر اشباع روش کروماتوگرافی گازی
اسلاید ۷ :
تولید شیر و ترکیبات آن
- شیردوشی ۳ بار در روز
- رکورد شیر ثبت و نمونه ای به آزمایشگاه آنالیز ترکیبات ارسال
- درصد چربی، پروتیین، لاکتوز، کل مواد جامد، مواد جامد بدون چربی، اوره و شمارش سلولی
- نمونه ای دیگر جهت تعیین پروفیل اسیدهای چرب به فالکن تیوپ منتقل و در دمای ۲۸- نگهداری و ارسال به آزمایشگاه تعیین اسید چرب
اسلاید ۸ :
مدل آماری
- تقسیم گاوها به دو بلوک با روزهای شیردهی ۴۰ و ۷۰ ، طرح بلوک های کامل تصادفی
- با آزمون t-Test مشخص شد تولید شیر در دو بلوک تفاوت معنی داری نداشته، تغییر مدل به طرح کاملاً تصادفی
- سودمندی نسبی: کمتر از ۱۰۰
اسلاید ۹ :
روش فاکتوریل
- محاسبه تاثیر فاکتورها و اثرات متقابل
- محاسبات آماری با روش فاکتوریل ۲×۲×۲
- ۲ نوع دانه روغنی، ۲ سطح استفاده، ۲ روش عمل آوری (۲×۲×۲)
- متغیرهای روز اول به عنوان کوواریت
- تاثیر آن بر شاخص های روز پایانی
- رویه GLM نرم افزار آماری SPSS-16.0 برای تعیین تاثیر داده های روز اول بر روز پایانی آمایش
اسلاید ۱۰ :
مصرف خوراک
- جیره کنترل: ۲۳/۵۷ کیلوگرم
- جیره HS-UT : 21/70 کیلوگرم
- سایر تیمارها: بدون اختلاف معنی دار
- تاثیر نوع دانه: بدون معنی
- تاثیر عمل آوری: بدون معنی
- تاثیر سطح استفاده: معنی دار
انرژی، NDF، چربی
- جیره HC-UT : 0/37 مگاکالری
- جیره کنترل: ۰/۳۴ مگاکالری
- جیره های کانولا = افزایش مصرف انرژی
- جیره کنترل: ۸/۱۵ کیلوگرم
- جیرهLS-HT : 7/30 کیلوگرم
- جیره کنترل: ۰/۸۷ کیلو
- جیره های ۱۵ درصد آفتابگردان: ۱/۲۶ کیلو
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.