پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخص‌های قابلیت اطمینان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
14 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخص‌های قابلیت اطمینان دارای ۱۰۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخص‌های قابلیت اطمینان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخص‌های قابلیت اطمینان

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخص‌های قابلیت اطمینان

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت تعیین مُد بهینه عملکرد DG با در نظر گرفتن برخی شاخص‌های قابلیت اطمینان :

اسلاید ۱ :

اسیدهای چرب غذا و اسیدهای چرب شیر

  • توجه به پروفیل اسیدهای چرب خوراک
  • تبدیل لینولنیک غذا به لینولییک شیر
  • اسیدهای چرب گیاهی عامل افزایش UFA شیر
  • پاسخ مثبت تغییرات چربی شیر نسبت به چربی جیره
  • افزایش اسید لینولییک و امگا ۳ در شیر

(کلی-۱۹۹۸، چیلیارد– ۲۰۰۳، چیلیارد– ۲۰۰۴ ، دیمن–۲۰۰۵ ، گلاسر- ۲۰۰۸ ، موآت– ۲۰۰۸)

اسلاید ۲ :

مروری بر سابقه تحقیقات

  • افزایش تولید شیر، کاهش چربی شیر، کاهش MCFA و افزایش C18:1 با نمک های کلسیمی روغن کانولا (چوینارد-۱۹۹۷)
  • کاهش چربی شیر و افزایش t10 و t10c12 (گریناری–۱۹۹۸ و پارودی-۲۰۰۲)
  • کاهش تولید شیر ، پروتیین شیر، مصرف ماده خشک، C8 تا C16 و افزایش C18:1c9 ، C18:0 و C18:2 و C18:3 با دانه کانولا محافظت شده و نشده (دلبچی-۲۰۰۱)
  • افزایش اسید لینولییک شیر با سویا، آفتابگردان، کانولا و کتان (ابوغزاله-۲۰۰۳)
  • تولید بیشتر اسید واکسنیک C18:1-t10 و C18:2–c9t11 و C18:2–t10c12 با PUFA جیره (لور-۲۰۰۴)
  • روغن بزرک بدون تغییر در تولید شیر (فلاورز-۲۰۰۸)
  • کاهش اسیدهای چرب زنجیر متوسط و افزایش اسید لینولییک با روغن آفتابگردان و دانه بزرک (لونا-۲۰۰۸)
  • کاهش اسیدهای چرب ۶ تا ۱۶ کربن و افزایش اسیدهای چرب C18:0 و C18:1 با ۶ درصد روغن سویا (گومز-۲۰۰۸)

    بهبود کیفیت چربی شیر با افزودن دانه های روغنی (پالمکویست-۱۹۹۳، دیوهورست-۲۰۰۶ و چیلیارد-۲۰۰۶)

اسلاید ۳ :

حیوانات و محل اجرای پژوهش

  • ۳۶ راس گاو شیری هلشتاین چند شکم زایش، روزهای شیردهی ۸±۴۰ و ۱۰±۷۰
  • وزن بدن ۲۷±۶۴۱ کیلو تولید شیر ۵±۳۴ کیلو
  • آزمون t-Test = تولید شیر بدون تفاوت معنی دار، خارج نمودن اثر بلوک (روزهای شیردهی) ، تغییر طرح از بلوک به کاملاً تصادفی
  • گاوداری شیری ۳۰۰ راسی واقع در شهرستان زرندیه استان مرکزی، آبان ماه سال ۱۳۸۸

اسلاید ۴ :

تیمارها و جیره های غذایی

  • دانه کانولا رقم اوکاپی؛ دانه آفتابگردان روغنی رقم بلایزر
  • ارسال دانه ها جهت عمل آوری به کارخانه خوراک دام دانه مطبوع (شهر صنعتی کاوه، شهرستان ساوه)
  • روش حرارت دادن مرطوب (تیمچوک-۱۹۹۸ و رایت-۲۰۰۵)
  • ۲۰ دقیقه در معرض حرارتی با حداقل ۹۰ درجه سانتی گراد تا ۱۳۰ درجه سانتی گراد با بخار آب
  • جیره ها با NRC-2001 9 جیره غذایی

اسلاید ۵ :

۱- CON: کنترل بدون افزودن دانه روغنی

۲- LC-UT : 7/5 درصد کانولای خام 

۳-LC-HT : 7/5 درصد کانولای حرارت دیده 

۴- HC-UT : 15 درصد کانولای خام 

۵-HC-HT : 15 درصد کانولای حرارت دیده  

۶- LS-UT : 7/5 درصد آفتابگردان خام

۷- LS-HT : 7/5 درصد آفتابگردان حرارت دیده

۸- HS-UT : 15 درصد آفتابگردان خام

۹- HS-HT : 15 درصد آفتابگردان حرارت دیده

اسلاید ۶ :

ترکیبات شیمیایی خوراک ها

  • تعیین رطوبت، تعیین پروتیین خام، فیبر خام، NDF ، ADF ، عصاره اتری، NFC ، کلسیم و فسفر بر اساس روشهای AOAC – 2000 ، پروفیل اسیدهای چرب ۱۴ تا ۲۲ کربنه اشباع و غیر اشباع روش کروماتوگرافی گازی

اسلاید ۷ :

تولید شیر و ترکیبات آن

  • شیردوشی ۳ بار در روز
  • رکورد شیر ثبت و نمونه ای به آزمایشگاه آنالیز ترکیبات ارسال
  • درصد چربی، پروتیین، لاکتوز، کل مواد جامد، مواد جامد بدون چربی، اوره و شمارش سلولی
  • نمونه ای دیگر جهت تعیین پروفیل اسیدهای چرب به فالکن تیوپ منتقل و در دمای ۲۸- نگهداری و ارسال به آزمایشگاه تعیین اسید چرب

اسلاید ۸ :

مدل آماری

  • تقسیم گاوها به دو بلوک با روزهای شیردهی ۴۰ و ۷۰ ، طرح بلوک های کامل تصادفی
  • با آزمون t-Test مشخص شد تولید شیر در دو بلوک تفاوت معنی داری نداشته، تغییر مدل به طرح کاملاً تصادفی
  • سودمندی نسبی: کمتر از ۱۰۰

اسلاید ۹ :

روش فاکتوریل

  • محاسبه تاثیر فاکتورها و اثرات متقابل
  • محاسبات آماری با روش فاکتوریل ۲×۲×۲
  • ۲ نوع دانه روغنی، ۲ سطح استفاده، ۲ روش عمل آوری (۲×۲×۲)
  • متغیرهای روز اول به عنوان کوواریت
  • تاثیر آن بر شاخص های روز پایانی
  • رویه GLM نرم افزار آماری SPSS-16.0 برای تعیین تاثیر داده های روز اول بر روز پایانی آمایش

اسلاید ۱۰ :

مصرف خوراک

  • جیره کنترل: ۲۳/۵۷ کیلوگرم
  • جیره HS-UT : 21/70 کیلوگرم
  • سایر تیمارها: بدون اختلاف معنی دار
  • تاثیر نوع دانه: بدون معنی
  • تاثیر عمل آوری: بدون معنی
  • تاثیر سطح استفاده: معنی دار

    انرژی، NDF، چربی

    • جیره HC-UT : 0/37 مگاکالری
    • جیره کنترل: ۰/۳۴ مگاکالری
    • جیره های کانولا = افزایش مصرف انرژی
    • جیره کنترل: ۸/۱۵ کیلوگرم
    • جیرهLS-HT : 7/30 کیلوگرم
    • جیره کنترل: ۰/۸۷ کیلو
    • جیره های ۱۵ درصد آفتابگردان: ۱/۲۶ کیلو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.