مقاله تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین و مقایسه خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی ایرانی :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این تحقیق برخی خواص فیزیکی و مکانیکی دو رقم طالبی نظیر ابعاد، جرم، حجم، جرم مخصوص، قطر میانگین هندسی، سطح رویه، سطح تصویر، درجه کرو یت، سفتی و ضریب اصطکاک استاتیکی روی سه سطح فولاد گالوانیزه، لاستیک و برزنت تعیین شد . نتایج نشان می دهد که درجه کرویت برای رقم سمسوری (۰/۹۳) بیشتر از رقم شاه آبادی (۰/۹۰) است. بیشترین مقادیر جرم، حجم، جرم مخصوص، مساحت سطح تصویر در راستای عمود بر طول، عرض و ضخامت، قطر میانگین هندسی، سطح رویه، سفتی و ضریب اصطکاک استاتیکی با سطوح فولاد گالوانیزه، لاستیک و برزنت برای رقم شاه آبادی ب ه ترتیب با میانگین ۱۷۳۴/۱۸ گرم ، ۲۲۰۷/۱۸ سانتی متر مکعب،۰/۷۹ گرم بر نیوتن، ۰/۲۷ ، ۰/۳۴ و ۰/۳۱ و کمترین مقادیر این پارامترها برای رقم سمسوری به ترتیب با میانگین ۱۱۶۸/۷۶ گرم، ۱۶۲۲/۵۵ سانتی متر مکعب، ۰/۷۲ گرم بر سانتی متر مکعب، ۲۰۰/۳۹ ، ۲۰۷/۴۸ و ۲۱۵/۸۱ سانتی متر مربع، ۱۲/۲۵ سانتیمتر ، ۵۳۲/۳۱ سانتیمتر مربع، ۲۸/۷۳ نیوتن ، ۰/۲۳ ، ۰/۳۱ و ۰/۲۷ می باشد. نتایج آزمون مقایسه میانگین ها به روش LSD نشان داد که بین دو رقم مورد نظر تفاوت های معن یداری در تمام ویژگی های فیزیکی فوق الذکر وجود دارد . میانگین تمام پارامترهای اندازه گیری شده بجز درجه کرویت برا ی رقم شاه آبادی بیشتر بود . از نظر زمان انبارداری پس از گذشت یک هفته، تفاوت معنی داری در سفتی میوه های هر دورقم مشاهده نشد . ولی با گذشت دو هفته، سفتی بطور معنی داری کاهش یافت. همچنین روابط رگرسیونی مختلفی میان خواص مورد مطالعه به دست آمد. نتایج این تحقیق در زمینه انبارداری و طراحی تجهیزات انتقال، درجه بندی و بسته بندی قابل استفاده خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.