مقاله بررسی استفاده از روش خاکشویی (Soil Washing) جهت حذف فلزات از خاک های آلوده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از روش خاکشویی (Soil Washing) جهت حذف فلزات از خاک های آلوده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از روش خاکشویی (Soil Washing) جهت حذف فلزات از خاک های آلوده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از روش خاکشویی (Soil Washing) جهت حذف فلزات از خاک های آلوده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از روش خاکشویی (Soil Washing) جهت حذف فلزات از خاک های آلوده :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

خاک شویی (Soil Washing) یکی از روش های موثر پالایش خاک جهت حذف آلاینده های فلزی از خاک های آلوده می باشد. مقاله به بررسی انواع تکنولوژیهای مختلف روش خاک شویی در مقیاس های پایلوت و میدانی برای حذف خاک های آلوده به فلزات سنگین می پردازد. تکنولوژی های جداسازی فیزیکی، فرآیندهای استخراج شیمیایی و فرآیندهای جامع که ترکیبی از روش های فیزیکی و شیمیایی می باشد و همچنین اجزای اصلی، قابلیت اجرا، مزایا و محدودیت ها، روش های پیش بینی و بهبود اجرای تکنولوژی فیزیکی/ شیمیایی مورد بررسی قرار می گیرند. بیشتر پروژه ها بر اساس تکنولوژی های جداسازی فیزیکی به علت هزینه قابل قبول و قابلیت انجام آن در صنعت، صورت می گیرد. با توجه به شرایط اقتصادی و زیست محیطی، روش خاک شویی می تواند انتخاب خوبی به نسبت فرآیندهای تثبیت/ جامدسازی و دفن باشد. روش خاک شویی دارای مزیت هایی بوده که از جمله آنها (۱) فرآیند در جهت حذف ماندگار فلزات از خاکهای آلوده می باشد و همچنین می تواند امکان بازیافت آنها را فراهم کند. (۲) حجم خاک آلوده شده را به شدت کاهش می دهد و (۳) خاک شستشو شده می تواند مجددا به محل بازگردانده شود. اگرچه موفقیت فرآیند خاک شویی نیازمند: (۱) دانستن ویژگیهای کامل خاک (۲) مطالعه نوع فلزات و (۳) دانستن ارتباط میان ماتریس خاک و فلزات می باشد. خاک شویی می تواند به طور مستقل و همچنین در ترکیب با تکنولوژی های پالایش دیگر مورد استفاده قرار گیرد. بررسی کارایی روش خاک شویی (روش خارج ار محل) برای خاک های آلوده به آرسنیک (As)، کادمیوم (Cd)، کرومیوم (Cr)، مس (Cu)، جیوه (Hg)، نیکل (Ni)، سرب (Pb) و روی (Zn) در این مطالعه مورد ارزیابی قرار می گیرد.
در تعریف سورفکتانت ها به عنوان عامل جاروب کننده و از بین برنده آلاینده ها در این روش می توان گفت که عوامل فعال سطحی یا سورفکتانت ها مواد شیمیایی هستند که بر روی سطح جذب می شوند با در سطح آزاد سیال یا سطح تماس بین دو سیال تجمع می کنند. این ترکیبات خواص بین سطحی مهمی دارند، که مهمترین خاصیت کاهش کشش بین سطحی و کشش سطحی است. در بیشتر نمونه های متعارف سورفکتانت ها از یک قسمت غیر قطبی و یک قسمت قطبی یا یونی تشکیل شده اند. اگر چه استفاده از سورفکتانت ها بیشتر جهت پالایش آلاینده های آلی است، حذف فلزات از خاک به وسیله آنها به صورت یک پروسه شیمیایی قابل بررسی می باشد.
در این مقاله همچنین به بررسی و مقایسه تکنولوژیهای خاک شویی برای پالایش خاک آلوده به فلزات در آمریکا، کانادا و اروپا خواهیم پرداخت. استفاده از این روش به طور گسترده ای در اروپا انجام می شد و سپس در امریکا و اروپا گسترش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.