مقاله ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی ۸۸۰۰ هکتاری شهید رجایی امیدیه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی ۸۸۰۰ هکتاری شهید رجایی امیدیه) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی ۸۸۰۰ هکتاری شهید رجایی امیدیه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی ۸۸۰۰ هکتاری شهید رجایی امیدیه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی وبررسی مشکلات بهره برداری شبکه زهکشی زیر سطحی در خاک های گچی و واگرا (مطالعه موردی شبکه زهکشی ۸۸۰۰ هکتاری شهید رجایی امیدیه) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

شبکه زهکشی زیرسطحی کار جمع آوری، انتقال و تخلیه رواناب های سطحی، آب اضافی در سطح خاک و یا در منطقه رشد ریشه و در زیر سطح خاک را به عهده دارد .یکی از مشکلات عمده شبکه ها ی آبیاری و زهکشی وجود خاک های واگرا در منطقه می باشد . قابلیت فرسایش پذیری بسیار زیاد این خاک ها موجب تغییر در شکل و ابعاد کانال های زهکشی می شوند . شبکه آبیاری و زهکشی شهید رجایی با مساحت خالص ۴۱۵۸ هکتار واقع در اراضی دشت امیدیه می باشد که در ۱۳۰ کیلومتری جنوب شرقی اهواز واقع است. زه کش های درجه ۱ و ۲ این شبکه شامل ۲۷ رشته زهکش و به طول ۵۵/۰۸۴ر کیلومتر است. دبی جمع کننده اصلی در این طرحm3/s 125می باشد که به دلیل بافت خاک گچی و واگرای منطقه ، پس از احداث زهکش و گذشت یازده سال از زمان ساخت و بهره برداری، مقطع زهکش در تمام بازه ها از مقطع اولیه خارج شده و بعضاً به صورت دره با فرسایش های شیاری در بدنه زهکش درآمده است. بررسی امکان یابی مرمت شبکه زهکشی شهید رجایی پس از بازدیدهای به عمل آمده و مطالعات صورت گرفته حاکی از تخریب ۶۰ درصدی شبکه زهکشی می باشد. نتایج این مطالعه نشان می دهد که عدم صرف بهنگام هزینه های بهره برداری و نگهداری، عدم انجام مطالعات تکمیلی پس از بهره برداری از شبکه در اوایل بروز مشکلات خاص در منطقه موجب تحمیل هزینه ای معادل ۵درصد از هزینه های ساخت شبکه تنها در ۱۱ سال قبل شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.