مقاله اندازه گیری صحرایی خصوصیات هیدرولیکی نزدیک به اشباع در خاک لومی با استفاده از دستگاه نفوذسنج دیسک مشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری صحرایی خصوصیات هیدرولیکی نزدیک به اشباع در خاک لومی با استفاده از دستگاه نفوذسنج دیسک مشکی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری صحرایی خصوصیات هیدرولیکی نزدیک به اشباع در خاک لومی با استفاده از دستگاه نفوذسنج دیسک مشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری صحرایی خصوصیات هیدرولیکی نزدیک به اشباع در خاک لومی با استفاده از دستگاه نفوذسنج دیسک مشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری صحرایی خصوصیات هیدرولیکی نزدیک به اشباع در خاک لومی با استفاده از دستگاه نفوذسنج دیسک مشکی :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

اخیرا نفوذسنجی مکشی به علت خصوصیات هیدرولیکی نزدیک به اشباع و همچنین بررسی اثرات خلل و فرج درشت بر روی نفوذپذیری، به عنوان یک وسیله مناسب شناخته شده است . بسیاری از خصوصیات خاک از جمله نفوذپذیریبستگی به مقدار رظوبت دارد ، بنابر این وضعیت رطوبتی خاک از اهمیت ویژه ای برخوردار است و معمولا به صورت رابطه ای با پتانسیل ماتریک خاک و یا بصورت رابطه هدایت هیدرولیکی و مکش بیان یا ترسیم می شود. تحقیق حاضر بر آن است ضمن معرفی دستگاه نفوذسنج دیسک مکشی به عنوان ارزان ترین و راحت ترین وسیله برای تعیین خصوصیات هیدرولیکی غیر اشباع، برخی از پارامترهای هیدرولیکی از جمله a و Ks و kh در خاک لومه و در منطقه اهواز با استفاده از این وسیله ، اندازه گییر و محاسبه نماید. به این منظور قطعه ای از مزرعه آزمایشی دانشگاه شهید چمران اهواز ، ۱۱ نقطه به طور تصادفی انتخاب و آزمایشات نفوذسنج دیسک برای حالت مکش ( از مکش منفی تر به مکش مثبت تر ) انجام شد . سپس برای مقادیر مختلف مکش ( hi ) و سرعت های نفوذ مختلف ( qi ) در چاهک های مختلف ، مقادیر a ( ضریب جذب خاک )‌و Ks ( هدایت هیدرولیکی اشباع صحرایی )‌ برای منطقه با استفاده از نرم افزار SPSS و روش رگرسیون غیرخطی به دست آورده شد، و منحنی هدایت هیدرولیکی و مکش، با استفاده از معادله گاردنر رسم و مورد بحث قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.