مقاله مزیت ها و چالش های تولید، فرآوری وعرضه بهداشتی گوشت مرغ درایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مزیت ها و چالش های تولید، فرآوری وعرضه بهداشتی گوشت مرغ درایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مزیت ها و چالش های تولید، فرآوری وعرضه بهداشتی گوشت مرغ درایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مزیت ها و چالش های تولید، فرآوری وعرضه بهداشتی گوشت مرغ درایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مزیت ها و چالش های تولید، فرآوری وعرضه بهداشتی گوشت مرغ درایران :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

طی نیم قرن اخیر تولید و مصرف گوشت مرغ در ایران روندی روبه رشد داشته است. با توجه مزیت های نسبی جهت پرورش طیور گوشتی در کشور و توجه خاص متولیان امور و برنامه ریزان در افزایش میزان تولید، به نظر می رسد بیشتر اهداف توسعه کمی محقق گشته است و چالش هایی در زمینه کیفیت گوشت مرغ عرضه شده به بازار وجود دارد. طی این مقاله پس از ذکر مقدمه ای در مورد سابقه و میزان تولید گوشت مرغ در کشور، سعی شده است برخی از موارد حائز اهمیت در مورد مسائل فنی و بهداشتی در مراحل مختلف تولید، فرآوری و عرضه گوشت مرغ درکشور مورد بحث قرار گیرد . وزن لاشه، مشکلات عدم وجود سیستم یکپارچه تولید در ایران، نکات مربوط به بازرسی پیش و پس از کشتار طیور، تفکر مربوط به استفاده از هورمون در صنعت مرغداری، مسائل مربوط به باقی مانده های دارویی و سموم، میزان آلودگی میکروبی لاشه های طیور درکشور و روشهای رفع آلودگی و در نهایت اشاره به بیماری انفلوآنزای پرندگان به عنوان تهدید کننده صنعت تولید گوشت مرغ، از عناوین مورد بحث و بررسی در این مقاله هستند .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.