مقاله مدلسازی و تعیین ضریب انتقال جرم شکر در حین آب زدایشاسمزی ازهویج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی و تعیین ضریب انتقال جرم شکر در حین آب زدایشاسمزی ازهویج دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی و تعیین ضریب انتقال جرم شکر در حین آب زدایشاسمزی ازهویج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی و تعیین ضریب انتقال جرم شکر در حین آب زدایشاسمزی ازهویج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی و تعیین ضریب انتقال جرم شکر در حین آب زدایشاسمزی ازهویج :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

از آنجاییکه فرایند آب زدایش اسمزی به منظور دستیابی به محصولات با کیفیت بهتر و حفظ خواص اولیه در صنایع غذایی و دارویی از اهمیت قابل ملاحظه ای برخوردار است، لذا این مقاله سعی دارد، آب زدایش اسمزی را در ریشه های هویج مورد بررسی تجربی و تحلیلی قرار دهد. چون ساختار بافت و نسوج هویج در دو جهت شعاعی و محوری متفاوت است، از اینرو ضرایب نفوذ شعاعی و محوری با استفاده از داده های آزمایشگاهی تعیین میشوند. همچنین مدلسازی ریاضی همراه با قوانین اول و دوم فیک انجام شده است. تأثیر میزان غلظت محلول بر ضرایب نفوذ در دو جهت شعاعی و محوری به کمک اطلاعات تجربی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.