مقاله بررسی و مقایسه خواص حرارتی و مکانیکی فیلمهای خالص ومرکب از زئین و کیتوزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و مقایسه خواص حرارتی و مکانیکی فیلمهای خالص ومرکب از زئین و کیتوزان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و مقایسه خواص حرارتی و مکانیکی فیلمهای خالص ومرکب از زئین و کیتوزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و مقایسه خواص حرارتی و مکانیکی فیلمهای خالص ومرکب از زئین و کیتوزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و مقایسه خواص حرارتی و مکانیکی فیلمهای خالص ومرکب از زئین و کیتوزان :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

امروزه استفاده از فیلم های بسته بندی خوراکی در صنایع غذایی به دلایل زیست محیطی بسیار مورد توجه است. یکی از منابع تأمین فیلم های بسته بندی خوراکی زیست تخریب پذیر پروتئین ها است. در این تحقیق از دو بیوپلیمر زئین که پرولامین موجود در ذرت است و کیتوزان , ترکیب استیل شده کیتین از انواع بی مهرگان دریایی, قارچها, باکتریها, گیاهان, جلبکها, نرمتنان, دیاتومه ها, مخمرها و حشرات استخراج می شود. برای تولید فیلم های خوراکی مرکب استفاده شده است. نرم کننده های استفاده شده گلیسرول و پلی اتیلن
گلیکول ۶۰۰ که هردو خوراکی هستند. دمای انتقال شیشه ای فیلم مرکب ساخته شده ، مابین دمای انتقال شیشه ای فیلم زئین و کیتوزان خالص است. فیلم مرکب حاصل از زئین و کیتوزان دارای دمای انتقال شیشه ای بالاتری نسبت به دو فیلم زئین و فیلم کیتوزان حاوی پلاستی سایزر میباشد فیلم های مرکب از دو بیوپلیمر زئین و کیتوزان مقاومت کششی و ازدیاد طول بالاتر و مدول کمتری نسبت به فیلم های خالص و فیلم های پلاستی سایز شده نشان میدهد. خواص مکانیکی فیلم های مرکب نیز از فیلم های خالص و حتی پلاستی سایز
شده بهتر است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.