مقاله بررسی میزان فلوراید در آب و خاک منطقه کوهبنان استان کرمان و اثر آن بر سلامت دندان ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان فلوراید در آب و خاک منطقه کوهبنان استان کرمان و اثر آن بر سلامت دندان ها دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان فلوراید در آب و خاک منطقه کوهبنان استان کرمان و اثر آن بر سلامت دندان ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان فلوراید در آب و خاک منطقه کوهبنان استان کرمان و اثر آن بر سلامت دندان ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان فلوراید در آب و خاک منطقه کوهبنان استان کرمان و اثر آن بر سلامت دندان ها :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

هدف از این بررسی اندازه گیری غلظت فلوراید در آب آشامیدنی و آب آبیاری و نیز غلظت این عنصر در خاک های شهرستان کوهبنان بوده است . فلوراید در جلوگیری از پوسیدگی دندان و کا هش بیماری های دهان و دندان موثر می باشد . چنان چهمیزان فلوراید آب زیادتر از حد مطلوب ppm 1 باشدبه مرور اختلالاتاستخوانی و دندانی به وجود می آید ، که شکل پیشرفته آن در دندان ها به صورت لکه هایقهوه ای رنگ (فلوئوروزیس) روی دندان ها آشکار می گردد . در این مطالعه ۸ نمونه آب و ۶ نمونه خاک به روش نمونه گیری تصادفی از چند نقطه شهرو دهستان های اطراف شهرستان کوهبنان انتخاب شدند و غلظت فلوراید در نمونه ها با روش (IC ) Ion exchange chromatography تعیین شد . غلظت فلوراید در نمونه های آب بین ppm 44/5-28/2 و در نمونه های خاک بین ۵۲۵/۱۳۰-۴۵/ ۷۵میلی گرم بر گیلو گرم خاک متغیر بوده است . بیشترین میزان فلوئور در آب مربوط به روستای مقیم آباد و سرداب بوده، به این علت که قنات این روستا ها زه آ ب صحرای اپوروار می باشد . نتایج بدست آمده حاکی از غلظت بالای فلوراید در نمونه های آب آشامیدنی و آبیاری و نیز خاک منطقه کوهبنان بوده که هماهنگ با حد مطلوب فلوراید پیشنهادی توسط سازمان بهداشت جهانی (WHO) ppm 5/1- 1 برای آب آشامیدنی نمی باشد ، به عبارت دیگر میزان فلوراید اندازه گیری شده ۲ تا ۵ برابر بیشتر از حد مطلوب می باشد . بنا براین یافتن راهکارهایی جهت کاهش فلوراید در آب آشامیدنی و آبیاری منطقه کوهبنان ضروری است . از جمله راهکارهای پیشنهادی می تواند افزایش گچ ، آهک و یا کلرید کلسیم به آب آشامیدنی جهت رسوب فلوراید و کاهش غلظت آن تا حد مطلوب باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.