مقاله شناسایی ارقام سازگار انار جهت بهرهبرداری بهینه از منابع آب شور در مناطق کویری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی ارقام سازگار انار جهت بهرهبرداری بهینه از منابع آب شور در مناطق کویری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی ارقام سازگار انار جهت بهرهبرداری بهینه از منابع آب شور در مناطق کویری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی ارقام سازگار انار جهت بهرهبرداری بهینه از منابع آب شور در مناطق کویری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی ارقام سازگار انار جهت بهرهبرداری بهینه از منابع آب شور در مناطق کویری :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در مناطق خشک و نیمه خشک ایران، اکثر آبهای آبیاری، دارای درجات مختلفی از شوری میباشند. با توجه به اهمیت و ضرورت کاربرد آبهای شور در کشاورزی مناطق خشک، تعیین حد تحمل و میزان مقاومت گیاهان استراتژیک منطقه نسبت به شوری خاک و آب دارای جایگاه ویژهای است. این پژوهش به منظور بررسی و شناخت بهتر مقاومت گیاه انار به شوری و تعیین مقاومت ارقام مختلف آن نسبت به شوری منابع آب وخاک، در استان یزد به عنوان یکی از مراکز تولید انار در کشور، در قالب طرح کرتهای خورد شده، با سه تیمار شوری آب آبیاری ۴، ۷ و۱۰ دسی زیمنس بر متر به عنوان فاکتور اصلی و ده رقم انار، که عبارتند از ۱-گبری، ۲- ملس اصفهانی، ۳- زاغ ، ۴- شهوار، ۵- ملس یزدی، ۶- ترش زابل، ۷- خفری جهرم،۸- وشیک سراوان، ۹- تب و لرز و ۱۰- پوست سیاه، به عنوان فاکتور فرعی در سه تکرار صورت گرفت. در طول دوره رشد یادداشت برداری از وضع ظاهری تیمارها، شامل رشد رویشی (طول و تعداد شاخه اصلی و قطر تنه ) و میزان نکروزه و کلروزه شدن و ریزش برگها در طول دوره رشد نیز انجام شد. بر اساس وضعیت نهال‌ها و با توجه به نتایج بدست آمده ، رقم وشیک سراوان به عنوان مقاومترین رقم به شوری، معرفی میگردد. رقمهای ملس یزدی و تب و لرز نیز بعد از این رقم مقاومت نسبتا خوبی از خود نشان دادند. سایر رقم‌ها یا مقاومت چندانی به شوری نداشتند یا بعد از مدتی (حتی سال دوم) خشک گردیدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.