مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرینسازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرینسازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرینسازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرینسازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرینسازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
در این مقاله به بررسی و مقایسه روشهای غشائی در تصفیه و شیرینسازی آب پرداخته میشود. اگرچه روش اسمز معکوس در گذشته جزء بهترین روشهای تصفیه آب به شمار میآمد، اما بهدلیل صرف هزینه و انرژی نسبتاً زیاد و حذف برخی از یونهای ضروری از آب شرب در طی فرآیند، روش نانوفیلتراسیون مورد توجه قرار گرفت. از جمله مزایای روش نانوفیلتراسیون میتوان به مواردی از قبیل صرف هزینه و انرژی کمتر، افزایش نرخ تصفیه آب، کاهش میزان گرفتگی و لایهگذاری و عدم حذف یونهای ضروری آب شرب اشاره نمود. در عین حال روش اسمز معکوس همچنان به عنوان بهترین روش در تهیه آب مقطر مورد نیاز صنایع خاص محسوب میشود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.