مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرین‌سازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
24 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرین‌سازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرین‌سازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرین‌سازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه فرآیندهای غشایی در تصفیه و شیرین‌سازی آب با تکیه بر نانوفیلتراسیون :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

در این مقاله به بررسی و مقایسه روشهای غشائی در تصفیه و شیرین‌سازی آب پرداخته می‌شود. اگرچه روش اسمز معکوس در گذشته جزء بهترین روشهای تصفیه آب به شمار می‌آمد، اما به‌دلیل صرف هزینه و انرژی نسبتاً زیاد و حذف برخی از یونهای ضروری از آب شرب در طی فرآیند، روش نانوفیلتراسیون مورد توجه قرار گرفت. از جمله مزایای روش نانوفیلتراسیون می‌توان به مواردی از قبیل صرف هزینه و انرژی کمتر، افزایش نرخ تصفیه آب، کاهش میزان گرفتگی و لایه‌گذاری و عدم حذف یونهای ضروری آب شرب اشاره نمود. در عین حال روش اسمز معکوس همچنان به عنوان بهترین روش در تهیه آب مقطر مورد نیاز صنایع خاص محسوب می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.