مقاله یادگیری کارآفرینانه؛ رویکردی نوین در یادگیری سازمانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله یادگیری کارآفرینانه؛ رویکردی نوین در یادگیری سازمانی دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله یادگیری کارآفرینانه؛ رویکردی نوین در یادگیری سازمانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله یادگیری کارآفرینانه؛ رویکردی نوین در یادگیری سازمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله یادگیری کارآفرینانه؛ رویکردی نوین در یادگیری سازمانی :

تعداد صفحات:۲۴

چکیده:

در دنیای امروز شاهد تغییرات زیادی در تکامل ساختار و زندگی سازمانی هستیم. تغییرات عمده در محیط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که در نتیجه جهانی شدن و فناوری رخ داده است، سازمان ها را وادار ساخته است که به منظور انطباق و بقا در این دنیای نوین تحولات مهمی در خود ایجاد کنند. سازمان ها با مغزهای بزرگ و توانایی یادگیری سریع، رهبران جهانی خواهند شد. به عبارت روشن تر، سازمان ها باید به سرعت یاد بگیرند و با تشخیص و بهره برداری از فرصت های کارآفرینانه ناشی از تغییرات محیطی نه تنها بقا بلکه رشد خود را تضمین نمایند.
سازمان های یادگیرنده و کارآفرین موفق، برای جذب و حفظ استعدادها، یادگیری را به عنوان شیوه ای مملوس و اثر بخش به کارکنان جید معرفی می کنند و به آنها ی گویند: "اگر به ما ملحق شوید، بهتر، بیشتر و سریع تر از زمانی که با رقبای ما هستید یاد خواهید گرفت."
تحقیقات متعددی برای درک یادگیری سازمانی صورت گرفته است. مطالعات موجود در این زمینه غالبا با بررسی اهمیت یادگیری سامانی و تفکیک منابع یادگیری آغاز می شود. با توجه به اینکه سازمان ها در سراسر جهان، با تقاضاهای زیادی روبه رو هستند نیازمند یادگیری در محیط کار با سرعت و اثر بخشی بیشتر، و هزینه کمتر می باشند و نیاز کارکنان و سازمان ها برای کسب هر چه بیشتر دانش، به طور مستمر ادامه خواهد یافت. اما خود دانش نسبت به چگونگی و سرعت یادگیری در رتبه دوم اهمیت قرار دارد. مهارت های یادگیری بسیار مهم تر از دانش و اطلاعات هستند البته یادگیری نیز باید در راستای شناسایی و بهره برداری از فرصت های نوین و ارائه محصولات جدید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.