مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر و تلقیح سویه های مختلف Rhizobium leguminosarum; bv.phaseoli بر تثبیت نیتروژن در ارقام مختلف لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر و تلقیح سویه های مختلف Rhizobium leguminosarum; bv.phaseoli بر تثبیت نیتروژن در ارقام مختلف لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر و تلقیح سویه های مختلف Rhizobium leguminosarum; bv.phaseoli بر تثبیت نیتروژن در ارقام مختلف لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر و تلقیح سویه های مختلف Rhizobium leguminosarum; bv.phaseoli بر تثبیت نیتروژن در ارقام مختلف لوبیا (.Phaseolus vulgaris L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر پرایمینگ بذر و تلقیح سویه های مختلف Rhizobium leguminosarum; bv.phaseoli بر تثبیت نیتروژن در ارقام مختلف لوبیا (.Phaseolus vulgaris L) :

تعداد صفحات:۷

چکیده:

به منظور بررسی اثرات تلقیحسه رقم لوبیا (COS16، درخشان و اختر همگی دارای تیپ رشدی ایستاده) با سویه های مختلف باکتری همزیست Rhizobium Leguminosarum;bv.phaseoli (Rb123 , Rb117 وRb136تهیه شده از موسسه تحقیقات خاک و آب) به همراه دو تیمار شاهد (بدون تلقیح) و ۱۰۰ کیلوگرم نیتروژن خالص و تعیین بهترین ترکیب سوش باکتری و رقم، طرحی به صورت آزمایشات فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در طی سال ۱۳۸۶ در کشت و صنعت بنیاد خرمدره و با همکاری آزمایشگاه موسسه خاک و آب و مرکز تحقیقات زنجان به اجرا درآمد. صفات مورد بررسی در این تحقیق شامل عملکرد تعداد گره، وزن خشک اندام هوایی، درصد نیتروژن در خاک ومیزان تثبیت نیتروژن به روش تعادل نیتروژن بودند. نتایج نشان دادند که جدایهRb117 نسبت به سایر سویه ها از کارایی گره بندی و تثبیت نیتروژن بیشتری برخوردار بود و رقم لوبیا چیتی COS16 نیز به برتر از ارقام بود. بیشترین مقادیر تعداد گره(۱۱۱) میزان وزن خشک گره در گیاه(۰۲۰ گرم)وزن خشک گیاه در مرحله برداشت(۳۷۶ گرم)مربوط به ترکیب باکتریهای Rb117 و رقم لوبیا چیتی COS16 بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.