مقاله ارزیابی تاثیر کودهای بیولوژیک حل کننده فسفر و محرک رشد بر برخی شاخص های مورفولوژیک ذرت سینگل کراس ۶۰۴


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی تاثیر کودهای بیولوژیک حل کننده فسفر و محرک رشد بر برخی شاخص های مورفولوژیک ذرت سینگل کراس ۶۰۴ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی تاثیر کودهای بیولوژیک حل کننده فسفر و محرک رشد بر برخی شاخص های مورفولوژیک ذرت سینگل کراس ۶۰۴  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی تاثیر کودهای بیولوژیک حل کننده فسفر و محرک رشد بر برخی شاخص های مورفولوژیک ذرت سینگل کراس ۶۰۴،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی تاثیر کودهای بیولوژیک حل کننده فسفر و محرک رشد بر برخی شاخص های مورفولوژیک ذرت سینگل کراس ۶۰۴ :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

در نتیجه اثرات وخیم زیست محیطی در مصرف بی رویه کود و سموم شیمیایی استفاده کودهای آلی و بیولوژیک توصیه شده است. در این راستا جهت بررسی تاثیر کودهای بیولوژیک حل کننده فسفر و باکتری های محرک رشد بر برخی شاخص های مورفولوژیک ذرت سینگل کراس ۶۰۴ آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال زراعی ۱۳۸۶ در قالب طرح کرت های خرد شده با طرح پایه بلوک کامل تصادفی با سه تکرار به اجرا در آمد. در اینتحقیق علاوه بر تیمار شاهد از کود دامی و کود سبز در پلات های اصلی و در پلات های فرعی از باکتری های حل کننده فسفر و افزاینده رشد و با مقادیر مختلف نیتروژن و فسفر استفاده شد. ننایج آزمایش نشان داد که وزن کل برگ هر بوته، وزن ساقه، طول بلال، وزن چوب بلال با مصرف کودهای آلی نسبت به شاهد به طور معنی داری افزایش یافت. تلقیح باکتری های حل کننده فسفر و محرک رشد با دانه ذرت و مصرف نهاده کافی سبب افزایش معنی دار قطر ساقه، وزن کل برگ، وزن بالال و وزن چوب بلال نسبت به شاهد شده است. همچنین با کاهش ۵۰ درصدی کود فسفره و مصرف کود بیولوژیک تفاوت معنی داری در شاخص های مورفولوژیک بین تیمارهای شاهد و تلقیح شده مشاهده نشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.