مقاله استفاده از فراورده های گشتار گاهی طیور در تغذیه دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از فراورده های گشتار گاهی طیور در تغذیه دام دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از فراورده های گشتار گاهی طیور در تغذیه دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از فراورده های گشتار گاهی طیور در تغذیه دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از فراورده های گشتار گاهی طیور در تغذیه دام :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

هزینه خوراک اهمیت بالایی در صنعت پرورش گاوهای شیری دارد و در حدود نیمی از کل هزینه ها را تشکیل می دهد. بکارگیری موادخوراکی که پروتئین بالایی دارند و در داخل کشور تولید م یشوند و قیمت ارزانتری نسبت به منابع دیگر پروتئین که از خارج وارد کشور می شوند می تواند برای کاهش هزین ههای تغذیه دام حائز اهمیت باشد. بازده پروتئین خام در گاوهای شیری دارای اهمیت بالایی است. پائین بودن بازده پروتئین خام در نشخوارکنندگان و خوراندن مقادیر بیشتر پروتئین به آنها، علاوه بر افزودن هزین ههای خوراک، سبب دفع ازت به محیط و ایجاد آلودگی در محیط زیست می شود. بهبود شرایط مدیریت و تغذیه مانندکاهش سطح پروتئین خام جیره و افزایش تولید پروتئین میکروبی در شکمبه از راهکارهای افزایش بازده پروتئین در گاوهای شیری هستند.
بازده پروتئی نخام دارای رابط مثبت با نمره وضعیت بدن، درصد پروتئین شیرو درصد لاکتوز شیر دارد، و دارای رابط منفی با ترکیبات خوراک شامل پروتئین خام، پروتئین تجزیه ناپذیر در شکمبه ( RUP ) و الیاف نامحلول در شوینده خنثی ( NDF ) دارد.
یکی از فاکتورهای محدود کننده میزان تولید دام ها در اوایل زایش محدودیت در قابلیت دسترسی پروتئین و اسیدهای آمینه ضروری م یباشد. گاوها پس از زایش برای تأمین نیازهای تولیدی خود شروع به تجزیه و موبایلیزاسیون چربی و پروتئین از منابع بدنی خود می کنند و شدت این عمل بسته به وضعیت نمره بدنی حیوان و میزان تولید حیوان دارد. تجزیه پروتئین بافتی به مدت ۵ هفته پس از زایش ادامه م ییابد و پس از آن به دلیل تأمین نیاز از طریق خوراک این موبایلیزاسیون متوقف می شود( ۱۱ ) . با توجه به محدودیت مصرف کربوهیدراتهای قابل تخمیر به عنوان منبع انرژی برای ساخت پروتئین میکروبی نمی توان به طور کامل بر روی پروتئین میکروبی تکیه کرد و استفاده از سطوح پروتئینی بالاتر و استفاده از منابع پروتئینی با قدرت عبوری بیشتر لازم و ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.