مقاله بررسی اثر اسیدسالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر اسیدسالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر اسیدسالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر اسیدسالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر اسیدسالیسیلیک و آب گرم بر حفظ کیفیت گلابی در سردخانه :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

امروزه توجه زیادی به ارزش غذایی میوه ها و سبزی ها می شود و برای جلب نظر مصرف کنندگان، لزومپژوهش در زمین افزایش ارزش غذایی میوه ها بر کسی پوشیده نیست. ترکیب فنولی اسیدالیسیلیک (SA) اثرات بسیار امیدوار کننده ای در نگهداری محصولات باغبانی نشان داده است که در بسیاری از موارد علاوه از کاهش تولید اتیلن و به تاخیر انداختن رسیدن و پیری در میوه ها سبب افزایش مقدار آنتی اکسیدان کل در میوه های برداشت شده نیز می گردد. در سال ۱۳۸۶ به منظور بررسی اثرات SAو آب گرم بر حفظ ارزش غذای گلابی رقم سردرود Pyrus communis) CV.Sardrood ) در طی انبارداری، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح پای کاملاً تصادفی با ۱۲تکرار در آزمایشگاه گروه باغبانی دانشگاه ارومیه اجرا گردید. فاکتورها شامل ۳ سطح دمای آب(۲۲c ،۴۸c و ۵۵c) و ۴ سطح SA (صفر،۲ ،۴و ۸ میلی مولار) بودند. میوه ها پس از برداشت در زمان رسیدن تجاری به مدت ۳ دقیقه با روش غوط هورسازی تیمار و پس از مدت ۵ ماه نگهداری در انبار سرد با دمای ۰±۱c ارزیابی شدند. در۳غلظت بطور معنی داری موجب بالا ماندن مقدار اسیدآسکوربیک (AA)؛ در غلظت های ۲ و ۴ میلی مولار سبب حفظ اسیدیت قابل تیتراسیون (TA) و در غلظت ۲ میلی مولار مانع کاهش مواد جامد محلول (TSS) میوه ها، در طی مدت انبارداری گردید. میوه های تیمار شده با آب گرم ۴۸c میوه های تیمار شده در آب معمولی ۲۲c بطور معنی داری، حاوی AA و TA بیشتر وTSS کمتری بودند. همچنین در تیمار آب گرم ۵۵c نیز TAبیشتر و TSS
کمتری از تیمار آب معمولی ۲۲c مشاهده شد. بطور کلی مؤثرترین تیمار بر روی صفات ارزیابی شده تیمار ترکیبی ۲ میلی مولار SA در آب گرم
۴۸c بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.