مقاله بررسی میزان اسید آسکوربیک میوه درختچه نسترن کوهی(Rosa canina L) دراستان لرستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان اسید آسکوربیک میوه درختچه نسترن کوهی(Rosa canina L) دراستان لرستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان اسید آسکوربیک میوه درختچه نسترن کوهی(Rosa canina L) دراستان لرستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان اسید آسکوربیک میوه درختچه نسترن کوهی(Rosa canina L) دراستان لرستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان اسید آسکوربیک میوه درختچه نسترن کوهی(Rosa canina L) دراستان لرستان :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

درختچه نسترن کوهی(Rosa canina L) یکی از گیاهان دارویی ارزشمند است که میوه آن برای درمانبرخی از بیماریها استفاده می شود. پیکره گوشتی میوه نسترن کوهی غنی از اسید آسکوربیک (ویتامین ث) میباشد. در این تحقیق میزان اسید آسکوربیک در پیکره گوشتی میوه درختچه دارویی نسترن کوهی در یکی از رویشگاههای استان لرستان مورد بررسی قرار گرفت. میوه رسیده کامل این درختچه در منطقه شولآباد الیگودرز از توابع استان لرستان و در اواخر شهریور ماه سال ۱۳۸۷ جمع آوری گردید. میزان اسید آسکوربیک در پیکره گوشتی میوه توسط دو روش تیتراسیون با ۲و ۶ دی کلروفنل ایندوفنل و تیتراسیون با ید اندازهگیری گردید. با استفاده از این دو روش به ترتیب میزان آسید آسکوربیک ۴۲۸ و ۶۴۳ میلی گرم در ۱۰۰ گرم نمونه پیکره رویشی میوه اندازه گیری شد. احتمال تفاوت در میزان اسید آسکوربیک بین دو روش مورد استفاده به علت دقت و کارایی بالاتر روش یدومتری در مقایسه با روش ۲و ۶ دی کلروفنل ایندوفنل باشد. روش یدومتری جهت اندازه گیری میزان اسید آسکوربیک در بافتهای گیاهی از کارایی بالاتری برخوردار است. نتایج این تحقیق نشان میدهد که نسترن کوهی بومی استان لرستان سرشار از اسید آسکوربیک میباشد. با توجه به غنی بودن میوههای این درختچه از اسید آسکوربیک پتانسیل استفاده از آن بصورت مکملهای غذایی جهت درمان بیماریهای ناشی از فقدان ویتامین ث وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.