پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
14 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue دارای ۱۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت بافت همبند Connective Tissue :

اسلاید ۱ :

بافت همبند Connective Tissue

بافت همبند که تقریبا“ در تمام نقاط بدن وجود دارد اعضاء و بافتهای مختلف را بیکدیگر بسته از آنها مانند آستر یا کیسه پشتیبانی می کند. مهمترین نوع بافت همبند نوع سست یا غربالی آن است که لابلای اعضاء و بافتهای دیگر قرار گرفته علاوه بر وظیفه پشتیبانی در اعمالی مانند دفاع از بدن نیز شرکت می کند.

اجزاء بافت همبند عبارتند از:

سلولها، ماده بنیادی و رشته ها

۱- سلولهای بافت همبند Cells

۱-۱ سلول متمایز نشده مزانشیمی Undifferentiated Mesenchymal Cell

سلولی ستاره ای شکل و تمایز نیافته است که قابلیت تمایز به انواع دیگر سلولهای بافت همبند را دارا می باشد و در دوران جنینی در تمامی بافتها و در هنگام بعد از تولد در نقاط خاصی مانند اطراف عروق خونی (پری سیتها) یافت می شوند.

۲-۱ فیبروبلاست Fibroblast

مهمترین سلول بافت همبند بوده، ستاره ای شکل با هسته بیضی و به رنگ بنفش تیره. فیبروبلاست مسئول تهیه رشته ها و ماده بنیادی بوده برای ترمیم بافت همبند اقدام می کند. فیبروبلاست غیرفعال را فیبروسیت Fibrocyte می نامند.

اسلاید ۲ :

۴-۱ ماستوسیت یا ماست سل Mast cell

سلولی است که غالبا“ همراه رگها بوده با رنگ آمیزی معمولی بندرت دیده شده و در سیتوپلاسمش دانه های ریز(گرانولهای) بنفش رنگی مشاهده می شود که حاوی هپارین هیستامین  و مواد شیمیائی دخیل در آلرژی (ازدیاد حساسیت)  مانند لکوترینها وجود دارد.

۵-۱ پلاسما سل یا پلاسموسیت: Plasma Cell

در دیواره لوله گوارش به فراوانی یافت شده و با کروماتین هسته ای که به شکل صفحه ساعت(چرخ ارابه) آرایش پیدا کرده براحتی قابل تشخیص است. این سلول از لنفوسیت B مشتق شده و سلول مولد آنتی بادی(پادتن) است.

۶-۱ سلول چربی یا آدیپوسیت: Adipocyte

سلولی مدور یا بیضی شکل است که در لامهای بافت شناسی با توجه به حل شدن محتویات آن به صورت لانه زنبور عسل مشاهده می شود. البته غیر از نوع اول(چربی سفید) نوع قهوه ای چربی نیز وجود دارد که در دوران جنینی و اطفال به فراوانی یافت شده که به عنوان یک منبع تولید انرژی محسوب می شود.

۷-۱ ماکروفاژ یا هیستیوسیت Histiocyte

سلولی است شبیه فیبروبلاست که از مونوسیتهای خون منشاء می گیرد و در حالت فعالیت سیتوپلاسم وسیع مدور و هسته ای لوبیائی شکل پیدا می کند. این سلول عمل بیگانه خواری را به عهده دارد.

اسلاید ۳ :

رشته های بافت همبند:

۱- رشته کلاژن یا سفید: Collagen or White Fiber

مهمترین رشته بافت همبند کلاژن نام دارد واز پروتئینی به همین نام تشکیل شده که خاصیت چسب مانند داشته و بر اثر جوشاندن به ژلاتین تبدیل می شود.

رشته(فیبر)- فیبریل(رشته های ظریف)- میکروفیبریل یا تروپوکلاژن

ویتامین C

انواع مهم کلاژن

۲- رشته رتیکولر: Reticular Fiber

نوعی رشته کلاژن ناقص می باشند(نوع ۳) که در رنگ آمیزیهای معمولی دیده نشده اما در رنگ آمیزی با نقره به رنگ سیاه در می آیند و داربست اعضاء لنفاوی(عقده لنفاوی تیموس) را تشکیل می دهند.

۳- رشته ارتجاعی: Elastic Fiber

به اشکال منفرد و منشعب مشاهده شده ودر رنگ آمیزی معمولی قرمز رنگ و در تشریح به رنگ زرد مشاهده می شود. از پروتئینی به نام الاستین ساخته شده است.

اسلاید ۴ :

ماده زمینه ای یا ماده بنیادی:  Ground Substance

ماده بنیادی بافت همبند به صورت نیمه مایع سلولها و رشته ها را در بر می گیرد و از مواد پروتئینی و قندی (گلیکوپروتئینها و پروتئوگلیکانها) تشکیل شده است.حمل متابولیتها و درگیر بودن در واکنشهای دفاعی از اهم فعالیتهای این بخش از بافت همبند است.

انواع بافت همبند:

۱- بافت همبند متراکم منظم یا سخت: Dense Connective Tissue

۲- بافت همبند الاستیک: Elastic Connective Tissue

۳- بافت چربی: Adipose Tissue

۴- بافت همبند مزانشیمی: Mesenchymal Connective Tissue

۵- بافت رتیکولر: Reticular Tissue

۶- بافت همبند سست یا غربالی:  Loose Connective Tissue

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.