مقاله نقش چای کمپوست جهت مبارزه با بیماری های گیاهی در کشاورزی پایدار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش چای کمپوست جهت مبارزه با بیماری های گیاهی در کشاورزی پایدار دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش چای کمپوست جهت مبارزه با بیماری های گیاهی در کشاورزی پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش چای کمپوست جهت مبارزه با بیماری های گیاهی در کشاورزی پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش چای کمپوست جهت مبارزه با بیماری های گیاهی در کشاورزی پایدار :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

کشاورزی پایدار نوعی کشاورزی است که در جهت منافع انسان بوده، کارایی بیشتری در استفاده از منابع دارد و با محیط در توازن است. در کشاورزی پایدار سه موضوع دارای اهمیت زیادی است: اولین موضوع درآمد کافش به خصوص در بین افراد کم درآمد، دومین موضوع افزایش قابلیت دسترسی به غذا و مصرف آن، این بدان معناست که باید از طریق افزایش تولید و بهبود بازاریابی، غذایی بیشتر و قابل دسترس تولید شود. موضوع سوم، حفاظت منابع طبیعی می باشد. کشاورزی پایدار در برگیرنده جنبه های مختلفی است، که یکی از آنها استفاده از مواد غیر شیمیایی نظیر چای کمپوست جهت مبارزه با آفات و بیماری های گیاهی می باشد. در حال حاضر فناوری کاربرد کمپوست، روشی ارزشمند برای افزایش عملکرد در کشاورزی پایدار می باشد. کمپوست با تقویت خاک و کنترل عوامل بیماری زا، موجب صرفه جوییدر هزینه و کاهش مصرف قارچ کش ها و حفاظت محیط زیست می گردد. چای کمپوست، عصاره استخراجی کمپوست می باشد که از عوامل تخمیر توسط باکتری ها، قرچ ها، پروتوزئر ها، و نماتدهای افزوده شده به ضایعات حاصل می گردد. لازم به ذکر است که کمپوست محصول تجزیه بیولوژیکی مواد آلی، تحت شرایط کنترل شده می باشد. گرمای تولید شده توسط میکروارگانیسم های تجزیه کننده در طی فرآیند تولید چای کمپوست بیشتر عوامل بیماریزای باکتریایی، قارچی و بذر علف های هرز را از بین می برد. بسیاری از میکروارگانیسم های سودمند به گرما حساس نبوده و زنده خواهند بود. بیماری هایی چون کپک خاکستری لوبیا و توت فرنگی، کپک پودری خیار، لکه سیاهی گل سرخ، پژومردگی فوزاریوم و کپک برفکی چمن توسط چای کمپوست کنترل می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.