مقاله اثر سرعت سرد کردن از دمای انحلال جزئی بر ریز ساختار و خواص کششی سوپر آلیاژ IN792


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سرعت سرد کردن از دمای انحلال جزئی بر ریز ساختار و خواص کششی سوپر آلیاژ IN792 دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سرعت سرد کردن از دمای انحلال جزئی بر ریز ساختار و خواص کششی سوپر آلیاژ IN792  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سرعت سرد کردن از دمای انحلال جزئی بر ریز ساختار و خواص کششی سوپر آلیاژ IN792،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سرعت سرد کردن از دمای انحلال جزئی بر ریز ساختار و خواص کششی سوپر آلیاژ IN792 :

تعداد صفحات:۱۴

چکیده:

در این تحقیق تغییرات ریزساختار سوپر آلیاژ IN792در اثر تغییر سرعت سرد کردن از دمای انحلال جزئی و تاثیر آن بر خواص کششی این آلیاژ مورد ارزیابی واقع شده است.کنترل متغیرهای عملیات حرارتی در حین فراوری سوپرآلیاژهای پایه نیکل منجر به حصول ریزساختاروخواص مکانیکی بهینه سوپر آلیاژ میشود.سرعت سرد کردن از دمای انحلال نیزبه عنوان یکی از این متغیرها میتواند چنین اثری داشته باشد.نتایج این تحقیق نشان داد که با افزایش سرعت سرد کردن انداره فازهایاولیه ثانویه کاهش میابد در حالیکه میزان فاز ثانویه به طور چشمگیری افزایش یافته است.همچنین نتایج آزمایش کشش در دمای اتاق و دمای ۶۵۰ درجه نشان داد خواص کششی با سرعت سرد کردن از دمای انحلال بهبود میابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.