مقاله بررسی اکسی نیتراسیون فولاد سوپاپ ۱?۴۷۱۸
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اکسی نیتراسیون فولاد سوپاپ ۱?۴۷۱۸ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اکسی نیتراسیون فولاد سوپاپ ۱?۴۷۱۸ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اکسی نیتراسیون فولاد سوپاپ ۱?۴۷۱۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اکسی نیتراسیون فولاد سوپاپ ۱?۴۷۱۸ :
تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
در چند سال اخیر اکسی نیتراسیون به عنوان روشی برای سخت کردن سطحی مورد توجه قرارگرفته است و جایگزین روشهای مشابه دیگر مانند کرم سخت شده است.از مزایایی این روش میتوان به سادگی فرایند آلودگی زیست محیطی کمتر دقت ابعاد آن و;.. اشاره کرد.برای انجام اکسی نیتراسیون روش های مختلفی وجود دارد از جمله میتوان به روشهای گازی مایع پلاسما و جامد اشاره نمود در این تحقیق اکسی نیتراسیون در حمام نمک بر روی فولاد سوپاپ مارتنزیتی ۱۴۷۱۸ در دماها و زمانهای مختلف انجام شد.تاثیر هریک از پارامترهای دما وزمان با انجام آزمایشات سختی سنجی و خوردگی مورد بررسی قرار گرفت.همچنین لایه تشکیل شده در هر یک از فرایند های نیتراسیون و اکسیداسیون بوسیله میکروسکوپ نوری و دستگاه تفرق اشعه ایکس مورد بررسی قرار گرفت.با توجه به نتایج اکسیداسیون منجر به افزایش مقاومت به خوردگی شد و سختی تغییری نکرد و افزایس دما و زمان اکسیداسیون بعد از نیتراسیون تاثیر زیادی بر سختی نمونه ها نیتراته شده نداشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.