مقاله بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

خشک‌ کنهای کابینتی (یا قفسه‌ای) از رایج‌ترین خشک کنهای موادغذایی به‌شمار می‌آیند که به دو روش پیوسته یا مداوم و ناپیوسته یا غیرمداوم دسته‌بندی می‌شوند. این خشک کنها بدلیل حجم بالای ظرفیت پذیرش محصولات و راحتی استفاده از آنها رایج گردیده‌اند. رطب نیز محصول غذایی ارزشمندی است که با درصد رطوبت بالا (۳۳-۲۸ درصد) نمی‌توان آن را بصورت عادی در شرایط آب و هوایی محیط نگهداری کرد. با کاهش رطوبت رطب در خشک کن قفسه‌ای تا حد خود نگهدار می‌توان از صرف هزینه‌های فراوان نگهداری خرمای تازه در سردخانه جلوگیری نمود. در این مقاله کاهش میزان رطوبت ارقام رطب مضافتی، کلوته و مردارسنگ با استفاده از خشک‌کن کابینتی در قالب چهار تکرار در جریان هوای ۲۵/۱ کیلوگرم بر ثانیه و دمای ۵۰ تا ۵۵ درجه سانتیگراد در چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه‌های رطب قبل و بعد از خشک شدن مورد آزمونهای شیمیایی (رطوبت، پی اچ، اسیدیته، تی اس اس و درصد قند احیا) و میکروبی (شمارش کلی میکروارگانیزم‌ها، مخمر، کپک و قارچ) قرار گرفته و در نهایت نیز از نظر قابلیت قبول کلی و محاسبات اقتصادی به روش منفعت به هزینه مورد بررسی قرار گرفت و اثر خشک کردن بر کیفیت میوه و کاهش بار میکروبی مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.