پاورپوینت دقت مانومتر تفاضلی Barcroft


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت دقت مانومتر تفاضلی Barcroft دارای ۱۱ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت دقت مانومتر تفاضلی Barcroft  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت دقت مانومتر تفاضلی Barcroft

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت دقت مانومتر تفاضلی Barcroft

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت دقت مانومتر تفاضلی Barcroft :

اسلاید ۱ :

     اگر چه از دستگاه Barcroft به وفور در بررسی تنفس د رسیالات بیولوژیکی استفاده می شود ولی هیچ مطلبی پیدا نکردیم که در آن دقت حاصله از دستگاه مذکور را ارائه داده باشد که باعث تعجب است بویژه هنگامیکه در نظر بگیریم که دستگاه Barcroft برای کارهای مقایسه ای که تفاسیر آنها تفاوت های ناچیز دارند بسیار بکار می رود از دیدگاه این توجهات و با توجه به وجود تغییراتی در نتایج حاصله از آزمایشات نه گانه ای که توسط Wooldridge و Stand past در سال ۱۹۳۶ ارائه شد، بنظر می رسد که از نتایج حاصله از دستگاه Barcroft را مورد ارزیابی آماری قرار دهیم، بسیار مطلوب باشد. مطالعات ما نشان داد که استفاده از ۴ و حتی ۳ مانومتر (فشارسنج) معمولاً برای ارائه یک عدد متوسط با خطای استاندارد (معیار) معقول، کافیست.

    در کارهای کیفی ممکن است به موانع جدی جهت تکرار آزمایشات برخورد کنیم ولی به هیچ صرف یک آزمایش توصیه نمی شود چرا که منجر به نتایج مشکوکی می شود که قابل آزمودن موثر نمی باشد.

    نتایج حاصله از ۵ سری آزمایش زیر بر اساس کار آماری را تشکیل می دهد ولی از داده های جمع آوری شده توسط یکی از ما دو نفر یعنی (WRW) با همکاریStandfast AFB نیز استفاده شده است. در این آزمایشات از تکنیک مرسوم بهره گرفته شده است. لوله های مانومتر دارای حجم مایع کل cmi هستند.

اسلاید ۲ :

معیاری برای قبول یا رد نتایج

    گهگاه نتایج حاصله از تجربیات مکرر با استفاده از دستگاه Barcroft ممکن است آنقدر واگرا باشد که بنظر برسد یک یا چند تا از آنها را در هنگام محاسبه میانگین رد کنیم.

     برخی مواقع تحقیق در خصوص نتایج یک آزمایش علت چنین نتایج انحرافی را آشکار می سازد. (مثلاً نشتی و چگالش سیال در لوله مانومتر و غیره) وی در موارد زیادی نیز هیچ توضیحی نداریم و رد نتایج مورد ظن با رویه ای دلبخواهی (اختیاری) صورت می پذیرد.

      بنابراین به دنبال معیاری برای قبول یا رد یک نتیجه هستیم که از تعصبات شخصی بری باشد. بطور کلی می توان گفت که اگر دما ثابت بماند جذب اکسی‍ژن در لوله های Barcroft طبق رابطه زیر تقریب می شود:

Y=Ftm

     که در آن Y اختلاف فشار بین لوله های چپ و راست پس از زمان t بوده و F و m ثابت هستند. [cf.Corbet1934]

      بنابراین رسم منحنی اختلاف فشار نسبت به زمان بر روی کاغذ لگاریتمی دوبل منجر به خطی مستقیم می گردد با اینحال تحت بعضی شرایط بویژه وقتی بالا رفتن گاز سریع است مقادیر M و f آنقدر سریع تغییر می کنند که منحنی های حاصله بجای خطی بودن، سهمی می شوند با این وجود منحنی های مربوط به آزمایش های تکراری کم و بیش موازیند. اگر چه بطور کلی تمایل دارند که با افزایش زمان هم نزدیک شوند. ما دریافتیم که منحنی های اختلاف فشار-زمان در ازمایش های ناقص از منحنی اول پیروی نمی کنند بلکه معمولاً آنقدر متفاوتند که بلافاصله مشخص شده و رد می شوند. سری های منحنی مربوط به دو سری از آزمایشات یکسان در شکل های a1 وb1 نشان داده شده اند. خواهیم دید که هر دو سری مزبور شامل یک آزمایش ناقص هستند (منحنی خط چین) که می توان بطور توجیه پذیری از کار خود آنها را حذف کنیم.

اسلاید ۳ :

   گهگاه منحنی های موجود بر کاغذ لگاریتمی موازیند ولی فضای زیادی بین منحنی ها دیده می شود. که متضمن خطای معیار بالا نیست و ممکن است انسان را وسوسه کند تا نتایج را رد کنیم ولی ما از چنین رویه ای حمایت کنیم گرچه آنرا به عقاید شخصی واگذار می نمایم. ظاهر گاه به گاه این نتایج احتمالاً طبیعی (نرمال) نشانگر آنست که صرفاً از یک تجربه و آزمایش نتایج خویش را استخراج نکنیم. موضوع قبول یا رد نتایج مشکوک به تاقص بودن یکی از موارد مهم است که بایستی به آن توجه شود. در حقیقت ما می توانیم آنقدر جلو برویم که بگویم میزان دقت ممکن در آزمایشات ناقصی می باشد. از طرف دیگر نتایج مشکوک به بالا بودن با دلایل ناکافی منجر به نتایجی موهوم نه حقیقی می شوند.

اسلاید ۴ :

    انحراف معیار ملاکی از توزیع نتایج منفرد حول مقدار میانگین است. معمول آنست که این انحراف را بر حسب خطای معیار و با توجه به معنی دار بودن آماری همه نتایجی که تفاوتشان با مقدار میانگین بیش از دو برابر خطای معیار است، بیان کنیم.

خطای معیار

    که در آن a انحراف معیار و ۲(۲-x) مجموع مربعات انحرافات منفرد از مقدار میانگین و N تعداد نتایج می باشد.

    تعیین چگونگی تغییر خطای معیار مدت زمان آزمایش میزان تکرار و مقدار میانگین مطلوب می باشد. خطای معیار در طی یک آزمایش تنها موقعی ثابت می ماند که منحنی های مذکور به سمت یکدیگر میل کنند یا از یکدیگر دور شوند یا متقاطع گردند. خطای معیار نیز مطابق آن تغییر می کند. اگرچه گاهگاهی درمواقعی واگرایی یا تقاطع صورت می گیرد نتایج حاصل از تعداد زیادی از آزمایشات نشان می دهد که این منحنی ها با گذشت زمان تمایل به نزدیک شدن و همگرایی دارند و بنابراین بعنوان یک قاعده کلی، با ادامه آزمایش خطای معیار نقصان می یابد.

اسلاید ۵ :

   رسم درصد خطای معیار نسبت به زمان در ۵ سری از آزمایشات نشان می دهد که خطای معیار به سمت یک مقدار ثابت میل می کند که برای تمامی اهداف عملی در ۵ تا ۶ ساعت حاصل می گردد. نتیجه جمع کردن منحنی های I، III،IV،V (II صرفاً برای ۵ ساعت ادامه یافت) و با درنظر گرفتن درصد میانگین خطاهای معیار نیز نشان داده شده است.

اسلاید ۶ :

    منحنی های مربوط به سری های I تا III (کشت خالص باکتری) ابتدا یک خطای معیار بالا را نشان می دهد که به سرعت کاهش می یابد. در سری های IV،V (فاضلاب و لجن) خطاهای معیار تقریبا در همه جا ثابت هستند. توضیح برای تفاوت در خصوصیات این دو نوع منحنی آنست که در حالیکه معرفی یک گروه خاص و فعال از باکتری ها در داخل یک محیط استریل که ترکیب براحتی اکسید شونده زیادی دارد مربوطه به فازهای رشد اوله با زمانهای متغیر در مانورهای مختلف می باشد، برای جنسی که از قبل دارای جمعیت کمی در یک شرایط مایل به تعادل باشد هیچ تغییر بسیار تندی صورت نمی گیرد و جذب گاز در مانومترها بسیار یکنواخت تر می باشد.

l

اسلاید ۷ :

     بعنوان یک قاعده کلی یک خطای معیار بادرصد کم را می توان صرفاً زمانی انتظار داشت که طول مدت آزمایش کمتر از ۵ ساعت نباشد.

     شکل ها و نمودارها نشان می دهند که یک خطای معیار در حدود ۵ درصد با ۴ مانومتر به مدت ۶۰ ساعت و با ۵ مانومتر به مدت ۴۱ ساعت بدست می آیند. نتایج مکرر خطای معیاری کمتر از ۱۰ درصد برای دوره های بیش از ۴ ساعت نشان می دهند. یادآور می شویم که نتایج ناقص حذف شدند بنابراین بعنوان یک تمرین کلی پیشنهاد می شود که یک تکرار بیش از بیش از تعداد در نظر گرفته شده برای رسیدن به خطای معیار به اندازه کافی کم مهیا سازید مدارکی وجود دارند که پیشنهاد می کند که درصد خطای معیار با کاهش تعداد میانگین کمی افزایش می یابد.

    اگر چنین باشد بنظر میرسد داشتن معنای عملی بسیار ناچیز است همچنین ممکن است که درصد خطای معیار با افزایش دمای آزمایشی مقداری کاهش یابد.

    بیشتر داده های ما مربوط به کار در دمای o 20 است. بنابراین قادر به آزمودن این نکته بصورت دقیق نمی باشیم.

اسلاید ۸ :

مطالعات آماری از نتایج بدست آمده استفاده از ماشین آلات بار گرفت برای آزمایشات دمزنی نشان داده است که برداشت تکی و حتی دوبرابر آزمایشات می بایست با احتیاط پذیرفته شوند. به خصوص در آنها که درجه پاسخگویی بالا
می باشد.

به این ترتیب اساس محاسبات امروزی شامل خواهد بود بر:

الف) آزمایشات طراحی شده اند برای سه برابر و با چند برابر و یا حتی برای پاسخ گویی بالاتر بر طبق خطای استاندارد و مسایل متفاوت در آزمایشات

ب) آزمایشات ادامه خواهند داشت برای یک دوره مناسب به تعداد پاسخ های استفاده شده آنقدر که اشتباهات استاندارد از ۵% کمتر باشد.

پ)ارزش عملکردی متفاوت به داخل حجم ابعاد وسابل پیدا خواهد شد و اشتباهات استاندارد محاسبه شده بین ابزارهای متفاوت در نشان داده شده است.

این مطالعات انجام شده است به عنوان تحقیقی عملی صنعتی در مورد آلودگی های آب.

همچنین با تشکر فراوان از دانشگاه ابرون.

 

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.